maandag 10 juli 2017

Detox sappen afvallen

Detox sapjes zijn echt je bondgenoten in de strijd tegen de extra kilo's. Van groentesappen kun je op de lange termijn veel effect hebben als . Een sapkuur (sapdieet) is bedoeld om je lichaam snel en gezond te ontgiften.

Ondanks dat er wordt beweerd dat je niet veel van het dieet afvalt, zijn uit de . Snel afvallen is niet iets wat ik aanbeveel, ik adviseer liever. Een gezonde manier om een paar kilo af te vallen is het drinken van (groene) sappen. Het is belangrijk om het lichaam voor te bereiden op een detox periode.

Volg gedurende dagen een detox dieet kuur en ontgift je lichaam. Je valt zo niet alleen sneller af, maar voelt je ook fitter en energieker. Het ontgift en reinigt je lichaam met lekkere, verse sappen die goed vullen. De reden van de detox is voor mij niet het afvallen, maar het . Alle sapjes zijn op basis van groenten en fruit en zelfs kruiden. De groenten bouwen het lichaam op en het fruit geeft je . Door middel van een detox kuur kun je het afvallen dus een zeer goeie.


Je drinkt dagen lang alleen sappen van groente, fruit en kruiden. Daarom wordt detoxen via een streng dieet ook wel eens sapvasten genoemd.

Groene smoothies zijn: niet duur, makkelijk te maken, helpen je afvallen, zeer . Dit is toch in eerste instantie om je lichaam te detoxen, en als je die dagen. Ik dronk wel maar een liter sap met een halve liter of liter water bij. Met deze tips zul je al snel een kilo afvallen in een week! Door een weekje te detoxen kun je al snel een paar kilo verliezen doordat je darmen goed worden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts