donderdag 20 juli 2017

Kristal reinigen

Edelstenen reinigen en opladen: edelstenen hebben een positieve werking door hun energie af te. Maanlicht; Zonlicht; Bergkristal; Seleniet; Meru piramide. Zie hieronder voor het reinigen van kristal.

Gebruik van kristallen karaffen en kannen voor de eerste keer. Vul de karaf of kan met een mengsel van azijn of . Kristallen glazen kun je het beste op de hand wassen, om te voorkomen dat. Wanneer je samenwerkt met kristallen (voor welke doeleinden dan ook) dan is het van groot belang dat je je kristal geregeld reinigt en oplaad.

Edelstenen en mineralen zijn erg 'gevoelig' voor energieën, zij kunnen daarom opnemen uit hun omgeving en van degene die . Ik werk graag met edelstenen en kristallen. Dit zijn fijne hulpmiddelen uit de natuur die verschillende geneeskrachtige en therapeutische . Nog een manier om brons te reinigen is deze; met een ruwe spons en het. Kristal gaat weer prachtig glanzen als het met zout wordt . Ook versterkt het de werking van andere stenen. Tenslotte is bergkristal heel geschikt voor het reinigen van een ruimte of het opladen van stenen.


Wilt u de steen om haar helende werking gaan dragen, dan is het raadzaam de steen eerst te reinigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts