woensdag 26 juli 2017

Starbucks a2

Koffieketen Starbucks heeft maandag in Breukelen een zaak in een Shell-station. De primeur is voor Shell Station Haarrijn aan de A2. Shell opende twee jaar geleden langs de Ain Breukelen de eerste vestiging met een Starbucks.

Shell heeft dinsdag 's werelds eerste Starbucks-vestiging bij een. De shop-in-shop bij de snelweg-locatie Haarrijn aan de Aheeft een. Vorig jaar september openden Shell en Starbucks hun eerste gezamenlijke vestiging, namelijk aan de Abij Breukelen.


Starbucks Breukelen - Shell Station Haarrijn.

Openingstijden, adres en routebeschrijving naar Starbucks SHELL Haarrijn Ain Breukelen. Stop dan even bij Shell voor een krachtige espresso of een romige cappuccino. Op steeds meer stations kunt u kiezen uit Starbucks en fairtrade Puro koffie. Shell en Starbucks zijn zich bewust van de toenemende verwachtingen van. Shell station Haarrijn aan de Anabij Breukelen.


Bij station Haarrijn langs de Abij Breukelen is de eerste vestiging van. Shell tankstations krijgen het zelfbedieningsconcept van Starbucks. BREUKELEN - In Shell tankstation Haarrijn aan snelweg Abij Breukelen is maandag de eerste Starbucks van Nederland geopend die zich . Openingstijden, adres en routebeschrijving naar Starbucks.

POMPSHOP Shell en Starbucks Aan de Abij Breukelen was er maandag sprake van een wereldwijde primeur, want toen opende dit . De eerste Starbucks-Shellwinkel: Shell Haarrijn, op de Abij Breukelen, opent later dit jaar. Shell heeft rond de 5pompstations in Nederland . Starbucks: Starbucks aan de Arichting utrecht - Bekijk reizigersbeoordelingen, onthullende foto's en goede aanbiedingen voor . Foto van Starbucks, Breukelen: StarBucks Haarrijn A Breukelen - bekijk 4onthullende foto's en video's van Starbucks gemaakt door TripAdvisor-leden. De openingstijden van alle vestigingen van Starbucks in Nederland vindt u op Openingstijden. Automobilisten die van Starbucks-koffie houden, kunnen daarvoor straks.


Amerikaanse koffieketen open bij een Shell-station langs de A2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts