woensdag 26 juli 2017

Servies beschilderen kinderfeestje

Met dit knutselpakket van Suus kinderfeestjes kun je servies beschilderen op je kinderfeestje. Je kunt kiezen uit een bord of een beker. Super leuk is het kinderfeestje servies schilderen.

Jullie gaan een bordje beschilderen van b. Blond Amsterdam,met porselein verf, waar je echt van kunt eten. Tijdens de workshop 'Porselein beschilderen' ga je aan de slag met verf, penselen. Porselein beschilderen' als kinderfeestje organiseren.


De jarige job is natuurlijk het feestvarkentje en mag dus ook kiezen uit het soort porselein en de . Creatieve workshops, originele kinderfeestjes persoonlijke kado's! Vier een kinderfeestje met een workshop servies beschilderen. De kinderen kunnen een ontbijtbor serviesbor mok of spaarpot schilderen.


KralenKitsch komt graag op je kinderfeestje om een leuke workshop servies beschilderen te geven. Wilt u een origineel kinderfeestje organiseren? Bij Kiek's Atelier is elk kind kunstenaar! Lees verder voor een gezellig partijtje servies beschilderen.


Volg creatieve workshops bij de Pottery Tree in Woerden.

Ook ideaal voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Workshops te combineren met een High Tea. Creatieve kinderfeestjes, graffiti, Rotterdam, cursus tekenen schilderen voor kinderen.


Wat is er leuker dan je eigen bord of beker beschilderen? Dat kan tijdens je kinderfeestje bij PorceLeen! Grijp dan nu je kans en geef een kinderfeestje om nooit meer te vergeten en creëer je eigen creatie! Bij Porceleen kun je ook kinderfeestjes vieren! Wat is er leuker dan je eigen bord of beker zelf te beschilderen?


Blije Gezichten' voor de leukste creatieve kinderfeestjes! Voor gezellige creatieve workshops zoals o. Ben je binnenkort jarig en wil je een super leuk en creatief kinderfeestje? Je gaat een bordje beschilderen met een mooie Disney prinses en tijdens het. Ook jij hebt vast het serviesgoed van de dames van Blond Amsterdam wel eens . Je beschildert gezamenlijk een compleet servies, naar wens van de feestneus.


Servies beschilderen op je kinderfeestje is leuk om te doen. Wij laten je zien hoe je dit doet en wat je hiervoor nodig hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts