vrijdag 18 augustus 2017

Groene smoothie avocado kiwi

Dit komkommer avocado kiwi smoothie recept is een lekkere frisse en romige groene smoothie. Boordevol mineralen, vitamine en gezonde . Het nieuwe jaar begin je goed met deze groene smoothie bomvol vitaminen en mineralen.

Wist je dat als je een groene smoothie met een . Een groene smoothie van avocado en spinazie klinkt misschien minder lekker, maar groene smoothies zijn heel erg lekker en super gezond! Een groene smoothie als ontbijt is als een medicijn voor een goed gevoel. Spinazie, Avocado, Kiwi, Ananas en een beetje.

Waarom ik inmiddels zo dol ben op groene smoothies? Voeg daarna de avocado, peer en kiwi toe en laat de blender net zolang blenden tot . Banaan, mango, perzik, peer, appel, papaya of kiwi: zorgt ervoor dat je smoothie wat dikker wordt. Avocado of kokosnoot: zorgt er ook voor dat je smoothie wat dikker wordt en geeft . In 20dronk ik mijn eerste groene smoothie. Drie sinaasappels, drie gele kiwi's, halve avocado en spinazie (is lekker fris).


Verwijder de schil van de avocado, banaan en kiwi. Een ideale vrucht voor een gezonde groene smoothie. Avocado zit vol gezonde vetten, vezels, vitamines en .

Smoothie van munt, avocado, sla, basilicum en kiwi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts