woensdag 23 augustus 2017

Victorinox schilmesje

Het klassieke Victorinox Schilmesje met een vlijmscherp lemmet van 8cm. Ideaal voor in de keuken en perfect geschikt voor het snijden en schillen van groente, . Het klassieke Victorinox Schilmesje met een vlijmscherp lemmet van 6cm. Ideaal voor in de keuken en perfect geschikt voor het snijden en schillen van onder . Deze schilmessen van Victorinox zijn gemaakt van RVS.

Het heft is van ergonomisch Fibrox kunststof. Driedelige messenset uit de Victorinox Classic serie. Bestaande uit een schilmesje met kartels, een schilmesje zonder kartels en een . Dit gladde groenteschilmes van Victorinox is van superieure Zwitserse kwaliteit en is uitzonderlijk scherp. Groente- Schilmes Victorinox Kartel Spits.


Groente- Schilmes Victorinox Kartel Rood. Aanbieding voor Victorinox Schilmesje SwissClassic 8cm (set van 2) en nog veel meer schilmessen. Aanbieding voor Victorinox Schilmesje SwissClassic 8cm gekarteld rood en nog veel meer schilmessen. Koop de Victorinox Schilmesje 8cm van Victorinox Online. Dit Victorinox SwissClassic gebogen schilmesje is gemaakt met Zwitserse precisie en zo scherp als een scheermes.


Victorinox Schilmesje zwart kartel Kleur in de keuken van Victorinox. Universeel schil mesje met Zwitserse snij-kwaliteit. Bij Mantje Lifestyle Store bestel je deze voor slechts € 95!


Online victorinox schilmesje met gebogen lemmet kopen of bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts