maandag 21 augustus 2017

Rijden met wok melding scooter

Mocht iemand toch gaan rijden terwijl er op de tweewieler een zogenaamde wok-melding (wachten op keuren) zit, dan levert dit een . Rijdt deze te hard dan volgt daar een bekeuring uit. Indien de scooter echt veel te snel rijdt dan kan daar een WOK melding van gemaakt .

Wij krijgen zeer veel vragen betreft WOK meldingen, dus bij deze gaan we het zo duidelijk. Als je een WOK melding heb mag je niet rijden op je scooter. U mag er niet mee op de openbare weg rijden, totdat de bromfiets aan de.


RDW de zogenaamde WOK-melding in het kentekenregister.

Een actueel overzicht van de scooter boetes en boetebedragen die het OM (in 2016). Bij welke snelheid op de rollenbank krijg ik een WOK-status? Maar bromscooters moeten op de autowegen rijden, met een variobegrenzer erin verbruikt je.


Wat is de boete voor het rijden op een scooter met wokmelding? Let op: Nieuwe regels per juli voor opgevoerde scooters. Dat betekent dat je opgevoerde scooter sneller een WOK-status kan. De politie legt je dan namens het RDW een verbod op rijden op de weg . Kan je ergens je scooter laten testen op het bureau voor de snelheid?


Je begrijpt dat de volgende wok-melding dan een kwestie van tijd is toch?

Brommer (snelheid)berichtenmaart 2014Scooter loop te hardberichtenjan 2014Meer resultaten van forum. Op een opgevoerde scooter rijden mag niet, maar opvoeren mag wél. Joey gaat op bezoek bij de RDW om een scooter met WOK status te la. Scooter of bromfiets afvoeren of anders een WOK melding en naar het RDW. Voordat de WOK status do0or het RDW kan worden opgeheven moet de scooter eerst . Wanneer dit onderdeel wordt aangetroffen, krijgt een bestuurder een WOK-melding.


Dit 'verkeerde' onderdeel is gemakkelijk en goedkoop te . Met een motorrijtuig rijden, terwijl het kentekenbewijs is ingevorder 60. Mijn rijbewijs is ingevorderd en ik heb een wok melding gekregen. Als je voertuig een WOK-status heeft, mag je er niet mee rijden.


Mag mijn auto naar huis gesleept worden met een WOK melding? Wanneer de constructiesnelheid te hoog is kan er een bekeuring volgen en kan er een WOK melding worden opgemaakt! WOK melding bij opgevoerde snorfietsen en brommers Vanaf juli 20geldt.


De betreffende agent gaf aan dat ze mij zagen rijden en dat hun snelheid. Ik wil graag zo snel mogelijk mijn rijbewijs en scooter terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts