woensdag 16 augustus 2017

Mason jar belgie

A Mason jar, named after John Landis Mason who first invented and patented it in 185 is a molded glass jar used in home canning to preserve food. Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag naar hoog, Sorteer op prijs: hoog naar laag. Hebt u een opmerking, suggestie of vraag?

Uw bericht zal zo spoedig mogelijk worden . De MASON JAR werd op de markt gebracht om te gebruiken als weckpot, maar tegenwoordig. De énige echte Ball Mason Jars nu ook in België, accessoires, home decor, party Belgische webshop voor Mason Jars. Een hype in Amerika, nu eindelijk in België!

Masonjars zijn vintage weckpotten- en glazen en al jaren een begrip in de VS. Anno nu steeds meer te vinden in Europa dankzij de veelzijdige . De webshop exclusief over de Amerikaanse mason jar. Mason Jars zijn weckpotten, maar anders dan wat we in Nederland gewend zijn hebben zij een . Sinds deze week is er een Belgische webshop waar je de Mason jar kunt bestellen, . Handig voor het inleggen van verschillende levensmiddelen of het (tijdelijk) opslaan van sauzen, tomatensappen en . Mason Jar in België… Comments augustus 2014.


Erg populair in de VS en ook in Nederland verkrijgbaar.

This board is for all of the ways you can use mason jars from gifts, to crafts, to food. CITROENWATER IN EEN MASON JAR BALL Een energieboest in de ochtend. Je kan de JAR met citroenwater bewaren in de koelkast voor later op de dag. Mason Jar Quilted Crystal (OZ) zijn ideaal voor het bewaren van verse recepten, zoals jam, gelei, sauzen, mosterd en gearomatiseerde azijnen.


Mix your drinks is momenteel onder constructie. Abonnementen blijven gewoon doorlopen - Voor vragen over bestellingen en het . Deze hippe en multifunctionele Mason Jars van Ball zijn nu ook verkrijgbaar in Nederland. Een hele donut op je mason jar (zo'n retroglas met handvat), stukken brownie of oreo, roze snoepjes op een aardbeiensmoothie.


Menig blogger gebruikt ze en ook wij schrijven er regelmatig over: Mason Jars. De handige glazen potjes met afneembare weckring en deksel, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts