dinsdag 29 augustus 2017

Keramiek stiften hema

Geplaatst op 10-04-door Shifra Jumelet. Wil je wat meer zekerhei gebruik dan deze stiften speciaal voor porselein. Hema heeft alleen de zwarte de andere permanentstiften staat niet op dat het voorporselein .

Een blanco beker van keramiek – liefst zo goedkoop mogelijk en de beker moet tegen hitte kunnen, want het. De beker was zo'n €en kocht ik bij Hema. De Edding stiften en het velletje met kerststickers kocht ik bij Bruna.


Stiften €2per set en €per “potje”.

Hema verkoopt tegenwoordig nep sharpies, die werken daar ook super goed voor. Bekijk de 1nieuwste producten in het Action assortiment. Dan is er de mogelijkheid om uw email adres in te vullen. Ik wil graag eens een keramiekpen proberen, dat is blijvend als het goed is.


Het makkelijke is als je kiest voor de tubes of 'stiften' porseleinverf. Keramiek stiften kan je bij een hobbywinkel kopen of online hier. Behalve deze winkels heb je er ook genoeg bij Hema, V Ikea, enzovoort.


Er bestaan ook speciale stiften die niet na een tijd verdwijnen van je mok. Nee, keramiek in 't algemeen is gewoon goed.

Fun Food wordt nog meer fun op vrolijke borden en mokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts