vrijdag 11 augustus 2017

Werkverkeer sticker kopen

Geregeld wordt ons de vraag gesteld of men met een sticker met de tekst 'Werkverkeer' ook bepaalde privileges heeft. Met deze sticker op je auto geef je permanent aan dat je een bijzondere weggebruiker bent. Deze niet-verwijderbare Werkverkeer-sticker is voorzien van klasse .

Voor in- en uitvoegend werkverkeer is het raadzaam, en in de meeste gevallen zelfs verplicht, om een bordje of sticker met de tekst 'Werkverkeer' te voeren. De 'Werkverkeer' sticker is te bestellen vanaf stuks. Snelle levering en veilig betalen via iDEAL, overboeking of Mister Cash.


De werkverkeer bordjes zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Magneetbord 800x200x5mm geel FLUOR 'WERKVERKEER' . Dit werkverkeer bord wordt op zijn plaats gehouden door goed werkende zuignappen. Kies uit duizenden stickers bij de grootste stickershop van Nederland. Wat betekent het bordje werkverkeer nou eigenlijk?


Ze zijn zomaar te kopen dus ik denk dat iedereen ze mag voeren.

A = afvalvervoer) afmeting: 4x 3mm. Werkverkeer nummerbord sticker gedrukte sticker op hoge kwaliteit. Werkverkeer feestzak gevuld met uitdeelcadeautjes.


Via onze webshop kunt u eenvoudig Borden en stickers bestellen. Koop de Werkverkeer 40XSticker Hi op ESVSHOP. Bestel Markeringsstickers goedkoop via AVJT Roadservices. Iedere sticker is rondom voorzien van een dikke zwarte rand.


De gele sticker met het woord Agroverkeer is bedoeld om duidelijk zichtbaar. De sticker is een variant op de bekende 'werkverkeer'-sticker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts