woensdag 13 juni 2018

Batik webwinkel

VergelijkbaarKleurrijke, exclusieve batik tassen, sieraden en sjaals uit Indonesië, India en Afrika. Butik is het Indonesische woord voor 'boetiek' en dat is precies wat wij zijn; een boetiek, maar dan in de vorm van een webwinkel. Bekijk bij Stoffen Online ons uitgebreide assortiment Batik Stof.

Naast Batik heeft Stoffen Online nog veel meer kleding en bekleding stoffen. Een webwinkel gespecialiseerd in Batik schilderingen . Op deze pagina ziet u slechts enkele voorbeelden.

Butik Batik maakt kans op de titel 'The Ultimate Webshop van 2015'. Stem op deze webwinkel en win zelf ook mooie prijzen! Ariana Batik Scheepjeswol - INSPIRATIE ZOMERCOLLECTIE WINTERCOLLECTIE. Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen.


Hoffman Bali Batik Dot 3019-1Greenery. Hoffman Batik Watercolors 1895-2Rosemary. Moda Batik Xanadu Citrine Seaweed 4343. Batik arpobalichtgrijs - lichtgrijs Samenstelling: 1 polyester Gra1gr.


Batik arpobaoranje-bruin - INSPIRATIE ZOMERCOLLECTIE WINTERCOLLECTIE.

Shop online voor Stof Batikwerk uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. In de webshop van Huis en Haard verkopen wij stoere, robuust landelijke woonaccessoires, sommige nieuw, andere met een verleden. Ik ben enthousiast, positief en vast van plan om van mijn webwinkel, die sinds maart 20bestaat, een enorm succes te maken.


Deze unieke poster met handgestempeld grafisch Batik motief op geschept. BATIK WANDKLEDEN MET HINDU EN OOSTERSE DESSINSC. X 1CM Grote katoenen doeken met batik opdruk en hier en daar wat glitters. Batik is zowel een kunst als een ambacht, die steeds meer wereldwijd.


Batik Tafelkleden, Vierkant, Rechthoekig, Ron Ronde tafelkleden, Vierkante tafelkleden,. Het kan allebei en ze liggen nu in onze webwinkel voor maar €195! De prijs van onze Hoffman Batiks is €1-. Bij de plaatjes staat de prijs voor een fat quarter van 50xcm.


Als u met uw pijltje op het plaatje gaat staan, verschijnt . Wat leuk dat je bij mij in de webwinkel bent. Wil je toch de materialen eerst zien of voelen? Philips myLiving Batik wandlamp Wandlamp voor binnen uit het assortiment Philips myLivingMateriaal: glasKleur: wit2voltAfmetingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts