woensdag 13 juni 2018

Klimaatklasse koelkast snt

De klimaatklasse van de koelkast geeft aan binnen welke. Spring naar Klimaatklasse koelkast - Daarom is het beter om de koelkast nooit neer te zetten. Koelkasten zijn in klimaatklassen ingedeeld.

Alle diepvrieskasten zijn geproduceerd voor klimaatklasse SN-T. De klimaatklasse kunt u terug vinden op het typeplaatje van uw koelkast. Spring naar De klimaatklasse van uw koelkast - De klimaatklasse geeft aan binnen welke omgevingstemperaturen de koelkast optimaal functioneert.


Elke koelkast is geschikt om te opereren bij.

De klimaatklasse geeft aan binnen welke omgevingstemperaturen de koelvriescombinatie optimaal functioneert. Ten opzichte van koelkasten en gewone koelvriescombinaties, kunt u bij de aanschaf van een . Sommige klanten combineren een tafelmodel koelkast met een tafelmodel vriezer, zodat ze temperatuur van. De klimaatklasse geeft aan binnen welke omgevingstemperaturen de vriezer optimaal functioneert. De klimaatklasse van een koelkast of diepvries geeft aan voor welke. De combinatie SN-T betekent dan dat het apparaat geschikt is voor . Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots.


Klimaatklasse N: betekent dat u de vriezer niet mag bewaren in een ruimte met. Klimaatklasse SN: hierbij geldt een minimale temperatuur van graden en .

Ben je op zoek naar een nieuwe koelkast en zie je door al de informatie door de bomen het bos niet meer? Lees dan hieronder verder om meer te weten te . Wanneer ik de koelkast kouder wil zetten moet ik dan naar een hoger of een lager cijfer draaien? Zoek naar koelkast klimaatklasse sn t in Koelkasten.


Doorzoek de Kelkoo categorie Koelkasten op koelkast klimaatklasse sn t. Als het lager dan graden is dan werkt de koelkast niet goed. De klimaatklasse van een koelkast geeft aan binnen welke. De combinatie SN-T betekent dan dat het apparaat geschikt is voor. Bij temperaturen onder de ondergrens van de klimaatklasse zullen koelkasten met en . De klimaatklasse wordt aangegeven met deze letters: SN (SubNormaal): werkt tussen en graden; N (Normaal) werkt tussen en 32 . BesteProduct geeft tips voor kopen van een koelkast, met informatie over het.


Daarvoor zijn verschillende klimaatklassen: SubNormaal (SN), . Je kunt rustig een vriezer of koelkast in een onverwarmde ruimte zetten. Klimaatklasse sn wil zeggen dat de vriezer of koelkast optimaal . Niet alle koelkasten of vriezers kunnen hier tegen (als het koud wordt). Ah, lees dit eens over SN types, klimaatklasse en de klimaatschakelaar. Voor een onverwarmde ruimte is een SN-type de enige keuze, die doet zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts