woensdag 27 juni 2018

Gospelkoor regio rotterdam

Interkerkelijk gospelkoor met een eigen combo. ROTTERDAM - Op vrijdag april 20houden wij een open repetitieavond!

Gospelkoor Spirit is opgericht door zangpedagoog Charles Vermeer en staat o. Gospelkoor 'n Tune is één van de bekendste gospelkoren uit Rotterdam. Wij delen de vreugde van het geloof door middel van muziek dans. Op mijn 27ste ben ik verhuist naar de regio Rotterdam, waardoor ik stopte bij de showband.

Om toch wat met de muziek te blijven doen heb ik . Deliverance zingt American Black Gospel met invloeden vanuit de RB en Soul - driestemmig, soulful, sprankelend en swingend. Behalve op Voorne Putten en Rozenburg was en is de groep ook regelmatig te horen in de regio Rotterdam en op Goeree Overflakkee en bijvoorbeeld . Begonnen als invaller bij gospelkoor Share en sinds 20vaste dirigent bij. Chosen Gospel Choir is een swingen energiek black gospel koor. Interkerkelijk JongerenKoor (IJK) POWER is het het enige jongerenkoor in de regio waar de meeste ko.


Het gospelkoor is op zoek naar nieuwe leden, alle stempartijen zijn welkom, met name bij de. Een van de beste black gospelkoren van Nederland heeft weer plek voor nieuwe leden!

Carmenian Gospel Singers Rotterdam Gospelgroep 59. Cellar Gospel Seventy Amersfoort Koor 61. Sinds 19zijn wij actief in erediensten in de regio Rotterdam. Onze muziek varieert van vlotte gospel tot rustige ballads. De Slag om het Anker is een dagje uit voor de regio.


Popkoor4You (Rotterdam), Zanggroep Ratatouille (Vlaardingen), Gospelkoor . Op mijn 14e, eigenlijk een jaar te jong, mag ik als sopraan lid worden van Surinaams Gospelkoor Gloria uit Rotterdam waar ook mijn vader, moeder en tante . Gospelkoren en jongerenkoren in de Benelux. Sinds 19is men actief in erediensten in de regio Rotterdam. Ruim spelers, een gospelkoor en een groot aantal muzikanten zullen, in een.


Dickens al een aantal jaren door de Rotterdamse regio. Wij zijn een enthousiaste groep, die via zang en muziek ons geloof willen belijden. Honselersdijk - Op zaterdagavond december a. Anker verdedigd door Mixed Voices uit Rotterdam, de winnaar van afgelopen jaar.


Gospelkoor Chosen (Vlaardingen), Shantykoor Vlaardingen en Shantykoor de Vlaardingse Muiters. Interkerkelijk gospelkoor dabar wil op muzikale wijze het publiek op. In 19werd hij in Duitsland tijdens een korenfestival uitgeroepen tot beste dirigent.


Music Foundation tot bevordering van steun aan zangkoren op gereformeerde grondslag in de regio Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts