woensdag 27 juni 2018

Leren bbq schort

WITLOFT is een ambachtelijke schortenlijn, ontstaan in 20vanuit een liefde voor koken, BBQ-​en en meubelmaken. Prachtig unisex leren schort in de kleur Brown, afgezet met zwarte details. Echte thuischefs kunnen niet zonder een .

Dit prachtige leren schort is gemaakt van een uitstekende kwaliteit leer. Op zoek naar BBQ schorten Bekijk vergelijk het ruime. Chaud Devant BBQ schort 100x1cm Taupe.


SPEKLAB, ambachtelijke, handgemaakte leren schorten uit Nederland voor stoere mannen en vrouwen.

Xapron ontwerpt en produceert een nieuwe lijn soepele leren schorten. In alle gevallen kunt u een stoer leren schort van Esbeco in huis hebben. Niet enkel vanwege zijn praktische eigenschappen, maar te meer omdat hij in . JOBheeft een speciale collectie leren schorten ontwikkel waarvan het leder nog volgens de Toscaanse traditie uit het begin . Alle BBQ schorten zijn voorzien van een handige lus aan de rechterzijde, die gebruikt kan worden om een theedoek of gereedschap in te hangen. Met de leren schorten van Gaba-Gaba barbecue je met een stoere, onderscheidende look. Bovendien werk je veiliger doordat het BBQ schort nauw om het . De zomer in met een van de leren BBQ schorten van Mr Been.


Handgemaakte leren schorten voor een unieke uitstraling.

KLEM ROTTERDAM verrijkt Nederland met een stoer leren mannenschort. Onmisbaar voor in de keuken, bij de BBQ en tijdens het klussen. Wij hebben diverse leren schorten op voorraad! Bestel vandaag nog en dan wordt uw leren schort direct verzonden.


De lederen schort is volledig met de hand bewerkt en bestaat uit twee stukken leder die aan elkaar zijn verbonden door middel van een lederen band. Een mooie leren schort van het merk HandmadeByOrtlep. Het schort is verstelbaar door middel van het aanpassen van de nekband en de tailleband. Ambachtelijke leren schorten van het merk Label Jazz.


Dit leren werkschort is ideaal voor allerlei doeleinden en zeker bij de BBQ te gebruiken. Leren schort voor in de keuken of bij de barbecue. Van hoge Kwaliteit en Makkelijk te reinigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts