donderdag 28 juni 2018

La chouffe kabouter

Brouwerij Achouffe, gelegen in het hartje van de groene Ardennen, werd opgericht in 19en is gespecialiseerd in het brouwen van speciale hoge . Deze kabouters brouwden dagelijks miljoen hectoliters bier, dat is de productie van België, . Het ideale collector's item voor liefhebbers van La Chouffe.

Prachtig decoratiestuk van kunsthars, met de hand beschilderd! Brouwerij Achouffe heeft een nieuw standbeeld van de kabouter van la Chouffe onthuld. Marcel, het houten standbeeld dat de kabouter van het biermerk La Chouffe voorstelt, is teruggevonden in.


In september 20werd het standbeeld van de kabouter van La Chouffe nabij de brouwerij in Achouffe gestolen.

Het gerucht gaat al een tijdje rond maar nu is de kogel dan toch echt door de kerk. Zaterdag februari gaat HET La Chouffe kabouter feest plaatsvinden in . Na het overweldigende succes van afgelopen jaar kon het natuurlijk niet uitblijven. We hebben er bijna een jaar op moeten wachten maar eindelijk is het zo ver: . Ter afsluiting van het terras seizoen is er een La Chouffe Kabouter Feest.


La Chouffe is een Belgisch blond bier dat voor het eerst in 19door de zwagers Pierre Gobron en Chris Bauweraerts werd gebrouwen. Kabouters brouwden het bier ondergronds, maar liefst miljoen hectoliters! TILBURG - De vermiste kabouter van het Belgische biermerk La Chouffe is gevonden in de buurt van Tilburg.


Het gestolen standbeeld van de kabouter van het Belgische biermerk La Chouffe is na maanden teruggevonden bij Tilburg.

Deze kabouters brouwden dagelijks miljoen hectoliters bier, dat is de productie. De brouwerij Achouffe in de Belgische provincie Luxemburg heeft zaterdag een nieuw standbeeld van de kabouter van het bier La Chouffe . Miniatuur van kabouter La Chouffe op een ton. Volg de kabouters met hun rode hoed tot aan de Brouwerij van Achouffe, op enkele kilometers van Houffalize en ontdek de Ardense brouwerijwereld. Het geheim van La Chouffe wordt in deze uitzending van La Chouffe onthult!


Dit product werd succesvol toegevoegd aan de winkelwagen. Ondertussen is Marcel, de La Chouffe dwerg, al maanden. Een prachtig in hout uitgesneden kabouter van 2kg werd 's nachts van zijn . Kabouterbier is de laatste jaren enorm in opkomst. Lees op deze pagina alles over kabouterbier.


Hier is La Chouffe het meest gedronken Belgische bier. Het logo van La Chouffe is de kenmerkende kabouter. De kabouterpakken liggen klaar voor jullie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts