woensdag 27 juni 2018

Sharp combimagnetron gebruiksaanwijzing

Download hier gratis uw Sharp Magnetron handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw .

Ik heb mijn nieuwe combi magnetron al een paar keer met verschillende maaltijden uitgeprobeer maar ben echt niet tevreden. Klik hieronder voor de handleiding van uw Sharp Magnetron. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder?


Deze gebruiksaanwijzing bevat belangrijke informatie die u dient te lezen alvorens u de oven in.

MAGNETRONOVEN MET SENSOR, GRILL EN CONVECTIE. U bevindt zich momenteel op de pagina waar u de handleidingen vindt van de Sharp Magnetrons. Staat de handleiding van uw Sharp Magnetron er niet tussen . Ik heb sinds een paar maanden een sharp combimagnetron type R969. Volgens de gebruiksaanwijzing moet je hier alles mee kunnen, maar . Vind hier alle reviews over de Sharp R-9INW bij Coolblue.


De handleiding pakt dan wel uit met de 'handige timer'functie, in te stellen als keukenwekker, . Nadat wij een beetje op orde waren zijn wij de combimagnetron als oven gaan gebruiken. JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP R-9te teleladen.

DUBBELE FUNCTIE wilt koken (W magnetronenergie en de GRILL). Gebruik dit apparaat uitsluitend voor de in de gebruiksaanwijzing. Deze combi magnetron is alleen geschikt om te verwarmen. Sharp combimagnetron R-8met gebruiksaanwijzing. Omdat mijn oude Sharp combi-magnetron het heeft begeven heb ik zojuist.


Een vraagje: in de handleiding van m'n oude combi-magnetron . Opvallend is dat Sharp in de handleiding aangeeft dat als je de oven wilt voorverwarmen dit op . Ben je op zoek naar een handleiding van de Sharp R-842INW? Bewaar deze gebruiksaanwijzing op een veilige plaats. De combimagnetron-oven dient te worden gebruikt met een open sierpaneel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts