woensdag 13 juni 2018

Senseo kopjes blokker

Blokker heeft een ruim assortiment mokken en kopjes. Op werkdagen voor 22:bestel morgen al in huis. Vergelijk Senseo kopjes uit de nieuwste collectie en bestel direct.

Royal Boch Fleurs Rouges kop en schotel Audrey - decor. Vergelijk het ruime assortiment kopjes in alle soorten Profiteer van goedkope aanbiedingen voor de laagste prijs. La Cafetière Embossed kop en schotel voor espresso - rood. Blokker beschikt over een ruim assortiment aan tassen en kopjes.


Vanaf nu is de vertrouwde Douwe Egberts collectie verkrijgbaar bij Blokker Lever. Douwe Egberts servies, SENSEO koffiepadapparaten en diverse Pickwick . Je vindt de waardepunten op alle Douwe Egberts, Pickwick en SENSEO. Dit is de ideale beker voor degenen die onderweg van een kopje koffie willen genieten.


Hij geeft op dit moment nog maar halve kopjes. Bij Blokker verkopen ze speciale ontkalker van Senseo die kost euro en werkt prima. Blokker en Douwe Egberts zijn onlangs al kleinschalig gestart met een test in vier pilotwinkels van Blokker in.


Ontdek onze wereld van heerlijke SENSEO koffie, beschikbaar in handige koffiepads voor. Specificaties - Koffiezettijd voor kopje: sec - Koffiezettijd voor kopjes: 1sec - Koffiezettijd voor een volle .

Met één druk op de knop een heerlijk kopje koffie. De kleine mokken van Kasitoo zijn trendy! Ideaal voor een kopje thee, koffie of cappuccino. De zwarte, uitgebreide Senseo Sarista is een nieuw koffiezetsysteem met optimale druk.


Met één druk op de knop zet u kopje, kopjes of een hele kan met 3 . Het Fruit Flowers servies is nog steeds exclusief verkrijgbaar bij de firma BLOKKER. De decors van het servies zijn met de grootste precisie door Janneke . Zijn opvolger, de Senseo Latte Select, lijkt minder in de smaak te vallen. Wat schetst mijn verbazing, afgelopen zaterdag bij Blokker zag ik de apparaatjes voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts