donderdag 30 juli 2015

Bamboe snijplank schoonmaken

Zo neemt een bamboe snijplank bijvoorbeeld nauwelijks vocht op. Het onderhoud van een houten snijplank roept nog wel eens vragen op bij onze klanten. Want hoe zorg je ervoor dat een mooie houten snijplank jarenlang .

Hoe kun je deze planken het beste hygiënisch schoonmaken? Een houten of bamboe snijplank moet je regelmatig met olie insmeren zodat . Een houten snijplank moet goed onderhouden worden om er langer. De speciale olie voor bamboe of houten snijplanken is bij ons te koop:.

Eigenlijk is een houten snijplank de enige goede optie, gebruik zeker geen glazen snijplank! Ik heb kersen, beuken en bamboe snijplanken. Er zijn ook snijplanken van bamboe in de handel. Het schoonmaken van een houten snijplank is erg simpel wanneer deze goed geolied is. Zijn er tips over een houten snijplank schoonmaken?


Hoe zorg je ervoor dat je nog lang kan genieten van jouw bamboe snijplank? Nooit een snijplank insmeren met olie,ziet er dan wel mooi uit maar is. Hakblok op mijn werk wordt alleen schoongemaakt met zout en een . Wat is beter: een houten of plastic snijplank?

Níéuwe plastic snijplanken kun je nog wel goed schoonmaken. Bamboe is minder poreus dan hout, en harder dan esdoorn. Bamboe snijplanken niet vaatwasbestendig We ontvangen steeds meer. Snijplanken die wel in de vaatwasmachine worden schoongemaakt gaan stuk of . Ook vervelende geurtjes kunnen in de snijplank blijven zitten.


Een snijplank van hout, glas of kunststof – wat is nu eigenlijk het juiste. Hoogwaardig, duurzaam, maar ook duurder zijn olijvenhout en bamboe. Schoonmaken kan met heet water en een borstel of . Duurzame bamboe snijplank, gemaakt van natuurlijk materiaal. Grote snijplank van Point-Virgule vervaardigd uit bamboe (formaat 34x29xcm). Kiezen voor bamboe is kiezen voor de natuur!


Als de snijplank in worstmakerijen en restaurants een slecht idee is, dan is hij. Enfin, de messenslijper raadt verder aan: schoonmaken dmv . Reinig houten keukenartikelen zoals snijplanken, pollepels, spatels etc. Laat houten keukengerei nooit in water of sop liggen.


Na het schoonmaken af en toe invetten met olijfolie dan blijft het hout meer gesloten. Ik heb een snijplank van bamboe, echt ideaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts