dinsdag 21 juli 2015

Open haard rooster aslade

Openhaard rooster met aslade gemaakt van dik en massief materiaal. Openhaard rooster aslade verzonken bak front, stookrooster.

Gietijzeren rooster voor openhaar lichte ronding, gebruikt maar in goede staat. Vuurkorf met aslade en verzonken bak Omdat smaken verschillen hebben wij. Als u de beluchting in de haard niet open zet, dan gaat de klep ook niet open en . Vuurkorf met aslade Losse onderdelen openhaarden Type HF.

Een asla of aslade is een opvangbak voor de asresten in een kachel, haard of open haard. De aslade is geplaatst onder het stookrooster in de . Een belangrijk onderdeel van de openhaard is de vuurkorf.

Openhaard ( rooster met aslade ) en metalen afwerklijst. De advertentie met de titel 'Openhaard rooster met aslade klassiek front vanaf . Alle Winox fire-flow Openhaardroosters zijn vernieuwd. Wanneer u gebruikt maakt van ons rooster komt de aslade met het oude stookrooster te vervallen, . Steek eerst wat kranten proppen aan in de kachel of open haard aan. Open haard rooster met asla, vonkenscherm en vonkenvanger. Te koop wegens aanschaf van een glashaar.


Werkt heeft de lade en het rooster van onze open haard hersteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts