dinsdag 28 juli 2015

Slijperij

Solingen, Wüsthof Güde Solicut WaldminSaam Robert Herder Victorinox. Het in Gemert gevestigde Slijperij van de Laar legt zich toe op het scherpslijpen van alle soorten snijgereedschappen voor ondernemingen . Al sinds het begin van de jaren vijftig staan we bij slijperij van hal met onze diensten klaar voor allerhande particulieren en bedrijven.

Slijperij Jansen uit Rijssen voert diverse metaaloppervlaktebehandelingen voor u uit. Niet alleen slijpen en polijsten maar ook verchromen en nog veel meer. Onze specialiteit is het handmatig slijpen, conditioneren, modelleren en balanceren van Japanse en exclusieve scharen.


Slijperij Kers is een familiebedrijf dat al vanaf 19bestaat.

Persoonlijk contact met de klant staat centraal. In de slijperij wordt ook gereedschap van diverse . Vanaf januari 20voert dit bedrijf verder onder de naaHoreca Slijperij Bloom B. Bloom geen deel meer uitmaakt van de dagelijkse . Firma Moes heeft een eigen slijperij, speciaal ingericht voor het slijpen van fijne staalwaren, waar we met de grootste zorg en precisie uw messen, scharen, . Welkom op de website van Ravestein, uw specialist op het gebied van zagen, frezen en slijpwerk. IBAN: NL89ABNA04503524BIC: ABNANL2A BTW nr.


Wij slijpen professioneel en huis-tuin en keuken gereedschap.

Gereedschapslijperij Huco uit Rotterdam is een professionele slijperij, gespecialiseerd in CNC slijptechniek en verkoop van verspanende gereedschappen. Gespecialiseerd in het slijpen en repareren van al uw gereedschap! Wij bieden ruime mogelijkheden voor het slijpen en bewerken van gereedschappen voor variërende bedrijfstakken als bijv.


Wij zijn een precisieslijperij, gespecialiseerd in complex enkelstuks werk en hoogwaardig rondslijpen. USR is een klein, haast ambachtelijk bedrijf, dat kwaliteit . Karat beweegt zich al ruim jaar op de markt als speciaal- en gereedschapslijperij. SLIJPERIJ Wij beschikken over een professioneel ingerichte slijperij. Gereedschap slijpen is werk voor specialisten.


Nieuwe gereedschappen, zwaardere eisen en speciale bewerkingen vragen bovendien om steeds . Feenstra RVS Slijperij gespecialiseerd in het slijpen, polijsten en afwerken van roestvast staal. SIKO slijperij en gereedschaphandel: slijpwerk voor industrie en particulier. Verspanende gereedschappen voor houtbewerking en metaalindustrie, . Zoek een koopwoning, huurwoning, nieuwbouwwoning of recreatiewoning op funda, de huizensite . Wij leveren alleen gerenommeerde merken zowel aan het bedrijfsleven als particulier. In onze slijperij onderhouden wij voor onze klanten deze producten. Slijperij van Hoek is opgericht in 19met de focus op industrieel slijpwerk.


In de loop van de jaren hebben we ons klantportfolio uit weten te breiden . Wij zijn met onze schaats- en skeelerwinkel gevestigd aan ijsbaan de Westfries in Hoorn. Wij verzorgen daar de verhuur van schaatsen, maar u. Ruime ervaring voor uw puntgave (RVS) bewerking met meer dan jaar ervaring. RVS Slijperij Huitema Is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Slijperij Kuitaart in Kuitaart vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts