maandag 20 juli 2015

Doorkijkhaard te koop

Wegens verbouwing wordt deze bijzonder mooie haard te koop aangeboden. Doorkijkhaard tunnelhaard:hoogte kachel 10mmbreedte kachel 11mmdiepte kachel. Door gebruik te blijven maken van de site gaat u hiermee akkoord.

Uw kans om voor een sterk gereduceerde prijs een doorkijkhaard aan te schaffen. Deze prachtige Dru Metro XT SL1tunnelhaard is nu te koop voor een . Doorkijkhaard van het merk Stuv te koop bij Walo Openhaarden Bent u op zoek naar een doorkijk haard? Een doorkijk haard zorgt voor een zeer bijzonder . Bellfires Horizon Bell Large (1cm B) Hidden Door Doorkijk - afstandsbediening - aankoopjaar 20- in zeer goede staat - inclusief alle buizen en roosters . Grootete deel van de afmetingen op foto te bekijken.


Verkocht wegens verbouwingen, ook foto's voor . UW haard – open haard kopen – houtkachel kopen. Door de haard te plaatsen als room divider in één kamer of tussen twee leefruimtes ontstaat een trendy en . Te koop voor slechts €10bij Living Luxury. Vind hier ook nog meer aanbiedingen zoals Doorkijkhaard en duizenden andere mooie producten.


Deze comfortabele woning is voorzien van een ruime entree met vide, een royale en lichte woonkamer met doorkijkhaard en schuifpui naar de prachtige glazen . Doorkijkhaard van het merk Stuv te koop bij Walo Openhaarden. Keuken met gasgestookte doorkijkhaard van Boley als ruimteverdeler. Mede vanwege onze directe inkoop, kunnen wij te allen tijde scherpe prijzen aanbieden. Een goedkope gashaard kopen doet u via Warmtestore! De Tunnel doorkijkhaard biedt u een prachtige mogelijkheid om als scheiding tussen 2. Hierdoor zal de kamer daar waar de haard wordt geplaatst nooit al veel te warm worden, . Doorkijkhaarden: waarbij het vuur langs twee zijden zichtbaar is.


Gashaarden: die als brandstof aardgas of andere gassen . Als gespecialiseerde groothandel en importeur hebben we een unieke showroom waarin u zonder afspraak kunt kijken en kopen! Moderne vrijstaande bungalow met royale oprit, inpandige garage en een fantastische ligging aan het stadspark met waterpartij. Door een extra rooster te plaatsen kan deze haard in een handomdraai omgetoverd worden tot barbeque.


Wilt u meer informatie of wilt u de sfeer proeven die een gaskachel met zich mee brengt. Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom te Rijssen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts