donderdag 16 juli 2015

Victorinox messen slager

De Victorinox Slagersmessen zijn professionele messen geschikt voor het snijden en hakken van vlees. De Slagersmessen zijn verkrijgbaar in verschillende . Kwaliteit in messen, scharen en machines. Een breed en diep assortiment van topmerken waaronder plaat messen van. Jorna Leeuwarden voert al sinds juni 19Victorinox in haar assortiment en.


Voor Horeca,kok,slager,poelier en vis kaas groente bedrijfen.

Beroepskeukenmessen van Victorinox (wereldbekend om zijn Zwitserse zakmessen) zijn een begrip onder de slagers en in de horeca. Victorinox uitbeenmessen zijn vervaardigd van hooggelegeerd en conisch roestvrij staal. Heften van Fibrox antislip en vaatwasserbestendige kunststof, . Herder-Don Carlos liggen bijzondergoed in de hand. De messen hebben een lange standtijd (langdurige scherpte). De messen Dick Ergogrip zijn zeer hygiënische slagersmessen, bedoeld voor professioneel gebruik.


Ons assortiment bestaat uit vele soorten slagersmessen en aanzetstalen van Victorinox, Dick, Giesser, Icel en Swibo messen. Een scherp mes in huis mag niet ontbreken. Wij hebben voor u messen van Zwitserse precisie, waar . Meer dan verschillende 15messen op voorraad.


Johannes Giesser messenfabriek uit het Duitse Winnenden. Fabriek van eerste klas messen voor de slagerij en horeca. Anedro slijperij en messen - Slagersmessen en benodigdheden.


Merk: Victorinox 5-5103-Polkmes cm. Victorinox messen voor slagerij, slachterij, abattoir, uitbeenmessen en snijmessen. Bestel nu je messen en aanverwante artikelen bij online slagerij BeefSteak.


Omdat Zwitserland mijn lievelingsland is zijn het Zwitserse messen geworden. Naast zakmessen maakt Victorinox ook koks messen, slagers messen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts