vrijdag 31 juli 2015

Eierkoker maatbeker

Complete Rijstkoker RVS + Stoomfunctie + Maatbeker + Rijstlepel +. Excellent Electrics Elektrische eierkoker voor eieren.

Maar, als je nu eieren wilt koken (ook hard gekookt), moet er maar een bodempje in de maatbeker? Een eierkoker bestaat uit een elektrisch plaatje waarop de eierhouder wordt gezet. Soms wordt er een maatbeker bij de eierkoker geleverd.


Ik heb een eierkoker maar de maatbeker voor het afmeten van het water is er niet.

Gesteld op 17-6-20om 16:in forum Tristar EK-3074 . De eierkoker heeft een eierrekje en een maatbeker die is voorzien van een. De prikker zit op de eierhouder, niet op de maatbeker zoals de handleiding . Een eierkoker bestaat normaliter uit een elektrisch plaatje met daarop. Soms wordt er bij een eierkoker een maatbeker gelever met daarop . Je eierkoker koop je natuurlijk bij de eierkoker specialist! Kunststof eierkoker voor eieren per sessie.


De eierkoker heeft een eierrekje en een maatbeker die is voorzien van een eierprikker in de bodem. Maatbeker voor WMF eierkoker Stelio serie - met prikker.

Merk: WMF WMF; Artikelnummer: 1000039955; Levertijd: Direct leverbaar . WMF eierkoker maatbeker voor Coup serie - 1000039958. Hierbij wil ik een klacht melden over Tomado : Betreft type tm 13eierkoker. Wordt elke keer weer kriegel van de maatbeker want de . Met de Inventum eierkoker EK407ZW lukt het altijd.


Deze EK 30eierkoker van Severin heeft ruimte voor maar liefst eieren, is uitgerust met een. De eierkoker heeft een eierrekje en een maatbeker die is voorzien van een eierprikker. Met de speciale maatbeker wordt water afgemeten voor har. Na een jaar erg intensief gebruik, blijkt deze elektrische eierkoker onmisbaar.


Goe dat er elektrische keukenhulpjes zijn die het leven gemakkelijker maken. Met de eierkokers van SEVERIN heeft u in een handomdraai het perfecte ei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts