donderdag 23 juli 2015

Horeca tosti apparaat kopen

Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument! Hendi Tosti apparaat 300x200x(H)223mm 261163. Omschrijving: - professionele tosti apparaat - behuizing rvs - iedere sleuf met eigen tijdklok en.

Bestel tostitoast-apparaten van gerenommeerde merken. Tosti Apparaat RVS - Klems + Tijdklok Controlelampje - 31x20x(H)29cm - 1200W. Tosti ijzer professioneel voor in de horeca - snel en eenvoudig kopen bij Horecarama.

Horeca World; Bent u op zoek naar Tosti-apparatuur? STEEL uit Keukenapparatuur voor de food professional bij HANOS Horeca Groothandel.

Sinds 19kwaliteit in horeca- en grootkeukenbenodigdheden. Ook vindt u hier tosti-apparaten voor het bakken van sandwiches en boterhammen. Bevroren tosti uit de vriezer halen, in tosti ijzer, bakken. Kant-en-klare tosti's kopen bij de groothandel, doen ze in de horeca ook.


De twee sleuven zijn ieder voorzien van eigen controle lampje en tijdklok en . Tosti-ijzers, grills en wafelijzers zijn er in allerlei vormen. De prijzen lopen uiteen van nog geen twee tientjes tot dik over de honderd euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts