vrijdag 18 maart 2016

Bacardi razz mix

De mix raketje is een mix met Bacardi Razz. Deze mix smaakt precies naar een Ola Raket waterijsje. Als je een Raketje aan de bar besteld dan .

De subtiele en verfrissende smaak van BACARDÍ RAZZ is heerlijk om te mixen met Sprite of 7-up. De frambozen extracten gaan perfect samen met . Toegevoegd na minuten: Ik bedoelde rum van bacardi. De Bacardi Razz is populair bij de jongeren omdat het een erg zoet drankje is en makkelijk te .

Je vergeet de limoen en basterdsuiker :P Ook lekker, ipv bacardi superior (of n bruine rum) of frambozen toevoegen en met razz mixen. Op vrijdag juli 2016:schreef ROG het volgende: Bacardi Razz met Coca Cola! Eigenlijk alle mixdrankjes met wodka doen het goed onder studenten. Een Raketje is zo gemaakt: mix milliliter Bacardi Razz met Fanta in een . Bacardi Razz een heerlijk drankje om te mixen.


In een eerder geschreven artikel heb ik het over Likeur 4 hieri. Als ze echte shotglaasjes (50ml) hebben en een mix maken van bacardi razz met frisdrank denk ik dat ze 5-shotjes per uur niet al te veel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts