vrijdag 11 maart 2016

Wok gourmet recepten

Ik heb zo'n wokstel gekregen als op de afbeelding. Na mijn eerste wokervaring: Het was heerlijk! Een overzicht van de heerlijke nieuwe recepten voor een originele gourmetavond.

Nu heb ik het idee gekregen om gezellig te gaan wokken. Ik heb zo'n soort gourmetstel gekocht met kleine wokpannetjes en nu komt dus het . Wat wij ook graag doen in Nederland is koken met wok of wadjang. Kaas fondu komt hier wel s'winters op tafel volgens Zwiters recept.

Maak met de Wok Party Set de lekkerste gerechten in een van de zes mini wokpannetjes. Jippie: alle lekkere gezonde recepten in een kleine variant maken! Verhit aan tafel een scheutje wokolie in de miniwokjes. Gourmetten is ontzettend gezellig en lekker als je van veel verschillende smaken houdt. Gourmetten wordt vaak met meerdere mensen aan . Of schuiven we een gourmetstel met een schaal vlees en een kant en klaar.


Blader maar eens door onze sausrecepten voor nog veel meer ideeën. Op Jamie magazine vind je vele wokrecepten, van noedels tot paksoi. Hier vindt je alle Aziatische recepten van Jamie magazine op een rij zoals sushi uit Japan, curry uit India of noedels uit Thailand.

Lees het volledige recept op Chickslovefood. Fresh Easy: Snelle wok met bief en zwarte bonensaus. Wokpannen zijn er in allerlei soorten en maten en prijsklassen. Alles over de nieuwe wok sensatie Fusion Vulcano van Atag.


Daarnaast kun je met dit eenvoudige recept zelf je eigen teriyaki maken. De heerlijkste vegetarische kerst en gourmet recepten. Laat u verrassen met de recepten die speciaal ontwikkeld zijn voor . Op de Domo Wok Party Set kan je, zonder de pannetjes te gebruiken, pannenkoekgourmetten (met de pannetjes kan je heerlijke wokrecepten maken!). Deze leuke WokParty Duo van Tefal is super leuk voor de familie avonden.


Lekker met zijn alle wokken of op de plaat pannenkoekjes maken. Het Gourmet BBQ System is geschikt voor onze houtskoolbarbecues (cm),. De vorm en het gietijzer zorger dat de wok gloeiend heet wordt, zodat u hem .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts