woensdag 23 maart 2016

Rok ruit

Lesara 2-delige Set Trui Rok met Ruitenprint. Oktoberfest kleding Dirndl lange Tiroolse rok blauwe ruit. Dirndl rok met afneembaar schort Janet Joyce marine geruit.

Oktoberfest Tiroler kleding Dirndl lange Tiroolse rok groene ruit. Als we van één fashiontrend mogen voorspellen dat deze nooit uit het modebeeld verdwijnt dan is het de ruit wel. Dus heeft chef mode Charissa 'm aangeschaft: de rok met lengte tuttebel.


Nonchalant - How to wear: rok ruit Eric van den Elsen.

Rokken in vele stijlen vind je in onze collectie. Van vrouwelijke A-lijn rokken van tweed en sophisticated zijden plooirokjes tot kokerrokken van zachte stoffen en . Hier vind je mini, maxi en midi rokken voor dames. Shop online voor Ruiten Rok uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.

Rok met blauw-rode ruit en opgestikte zakken op de heupen. De rok is afgewerkt met rood biesje van kant op de tailleband en aan de onderkant van de rok. Rok met een ruit dessin in een uitlopende vom met een smalle tailleband.


Korte rok die versierd is met oversized ruiten en een zoom heeft met franjes. Deze rok is uitgevoerd in een A-lijn en is aan de tailleband voorzien van een smalle . Productnaam, rok ruit wol-acryl-el cm. Laagjes ruit rok die door de diverse kleuren mooi te combineren valt.


Ook verkrijgbaar in de kleur; marine Kwaliteit: 1 katoen lagen met elastische band . Paars roze geblokt rokje met elastieke tailleband en feloranje stiksels bij de onderkant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts