maandag 21 maart 2016

Zilveren fotolijst baby

Wil je een mooi fotolijstje om op je babykamer te zetten, denk dan eens aan dit lijstje in de vorm van een kroontje. Zwaar verzilverde fotolijst in de vorm van een boekje. Aan de ene kant plaats voor de baby foto ( formaat x cm ) en aan de andere .

Een verzilverde rechthoekige fotolijst van Nijntje met een glanzend profiel. De lijst van de fotolijst is versiert met Nijntje en drie kleine eendjes. De pasgeboren baby in een prachtig fotolijstje op een prominente plek in de woonkamer.


Zilverstad Baby Buggy 10xmetaal portret 7699232.

Zilverstad fotolijst klei afdruk glanzend. Invotis Building collage-fotolijst (Kleur lijst: zilver). Dit mooie fotolijstje van Zilverstad is verzilverd en gelakt en heeft een afmeting van x cm.


Grote collectie verzilverde fotolijstjes speciaal voor kinderen van NIjntje, Woezel en Pip. Dubbel fotolijstje met aan zijde ruimte voor een foto van 10x10cm en aan de andere zijde ruimte om te graveren. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor . Bekijk onze website voor nog meer aanbiedingen. Geschenkartikelen Fotolijst shop je online bij Lucardi.


Een leuk zilveren fotolijstje met Nijntje waar je de echofoto in kunt doen.

Met een verzilverde fotolijst kunt u gemakkelijk een klassieke en elegante. Verzilverde Fotolijst Baby Ornella met beer . Deze glanzende stamboom fotolijst is afkomstig van het merkzilversta. Nieuwe ,leuk voor kraamcadeau of zwangerschap,baby shower kijk ook op mijn . Na de geboorte van onze kinderen gekregen (uit italië), maar nimmer gebruikt. Koop of Verkoop zilveren fotolijst op Marktplaats. ZILVER 1e geh foto lijst photoframe silver baby.


Vezilverd of een echt zilveren fotolijst is een waardevol cadeau voor geboorte, heilige. Afbeelding artikel: baby fotolijstje mijn eerste jaar zilver. Van zilveren fotolijst tot zilveren Nijntje Spaarpot. U geeft uw woonkamer, slaapkamer, babykamer of welke andere kamer dan ook een echte boost met de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts