woensdag 23 maart 2016

Gezichtjes servies

Deze weekend kwam ik toevallig het servies tegen van het merk FIFTYEIGHT. Een uniek assortiment Cadeau Lifestyle producten van o. Tassen servies vindt u gemakkelijk in onze webshop. Het grappige servies van het Duitse merk Tassen tovert ongetwijfeld een grote glimlach op je gezicht. De verschillende gezichtsuitdrukkingen zijn ontstaan . Als kinderen drinken verdwijnen de gezichtjes door de grote mokken. Dat inspireerde mij tot het maken van deze bekers.


Kinderserviesjes met gezichten lijken van alle tijden te zijn zoals op deze pagina te zien is. Bekijk de foto's voor een impressie van het genoemde servies. Er is teveel Bunzlau Castle om op de foto te zetten! Een servies bestaande uit kop-en-scholtels zowel normaal als espresso, schalen in.


Met verschillende gezichtjes: vrolijk, kussen hmmmm en ondeugend. Spin en Blue Shanghai White keramiek is kunstzinnig, uniek en prachtig. De tegels van Pureland zijn kleurig en verassend.


Ga lekker aan de gang met het pimpen van je servies. Je kunt zoals hierboven leuke gezichtjes maken of je kunt verschillende sjablonen inkleuren voor een .

Maar je kunt natuurlijk ook bij de kringloopwinkel onbedrukt servies. Het Duitse merk Tassen heeft zich in een korte periode onmisbaar gemaakt in de Nederlandse keuken. Deze lieve en stoute gezichtjes zijn wel aan een ieder . Vanwege het succes van de filmpjes zijn ze de kopjes met gezichtjes gaan produceren in een servieslijn. Rommelpieten aan de gang geweest#genieten #gezichtjes zien#cadeaux #geven aan. Er had iemand al heel erg zin in eten, uit deze set van borden van Tassen is een hap genomen.


Het Tassen servies met gezichtjes bestaat uit diverse kop en . Set van vaasjes:Dit zijn leuke vaasjes verschillend van maat en wit van kleur. Elk vaasje heeft een gezichtje en is gemaakt van keramiek en van binnen en . Echt een mini maatje, waarschijnlijk uit een kinderservies afkomstig. Leuk voor decoratie tussen je servies in de kast of . Onze gezichten stonden ook ongeveer zo toen we het ontdekten. GustoGorinchem #murphyslaw #Tassen #sulking #gezichtjes #servies #schaal #schalen . Bordjes decoreren met lieve gezichtjes en vogeltjes?


DIY; makkelijk-diy; eetkamer-diy; servies-diy; porselein-diy. Dit papieren servies kan je zonder problemen op tafel zetten. Vreemd gezicht: Deze etenswaren hebben allemaal een gezichtje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts