woensdag 30 maart 2016

Bbq cursus brabant

Kokkerel met ons mee in een workshop barbecuen en maak kennis met allerlei bereidingstechnieken en de lekkerste . Goedemiddag,\r\nHeel graag wil ik mijn man als verjaardagscadeu een workshop bbq geven in jullie fantastisch restaurant. Van begin tot gevorderd Basis en Exclusive cursus.

Bijzondere culinaire cursussen: The Art Of Grilling, Smoking Kerst Een culinair op maat gemaakt . Work shop BBQ , Bourgondisch genieten en eten van de barbecue. Volg een kook cursus die geschikt is voor beginners en ervaren BBQ liefhebbers. Bbq kook workshop bij restaurant de Peppelen in Schaijk.

Workshop barbecue maken op de Maashorst waar het Brabantse leven nog puur is. De Keramische BBQ Workshop uit het Bourgondische Brabant. Even voorstellen, ik ben Egbert Nillesen, Brabander met een bourgondische inslag.


Mijn naam is Ralph – ja, ik heet écht zo: – de Kok. Geboren in Nijmegen, opgegroeid in het Brabantse Cuijk met twee passies: muziek maken en koken. BBQ workshops volgt u in Noord Brabant bij de Primo Grill Academy in het Culinair Centrum te Aarle-Rixtel.


U bent al jaren op zoek naar leuke BBQgerechten, de juiste BBQtechniek of het juiste BBQtoestel,… U bent hobbykok of louter geïnteresseerd in de BBQ wereld . Met de barbecue workshop leren je onder begeleiding van onze Weber BBQ expert echt lekker barbecueën. Of je nu beginner of expert bent, voor iedereen is er .

BBQ Workshop Big green egg of BGE in Helmond of Eindhoven volgen? Kom dan naar onze BBQ workshop en leer culinaire gerechten maken op de barbecue. Een workshop BBQ in Noord-Brabant is een heerlijke workshop voor iedereen, en zeker niet alleen voor de liefhebbers van vlees! BBQ workshop vind plaats in onze eigen keuken zodat u zelfs met slecht weer de technieken van het echte bbq-en kunt leren. Kijk bij de BBQ Catering menu's en laat u verbluffen door de magie van onze Grillmasters.


Luxe bbq (barbecue) workshop op uw locatie met keramische BBQ's. Barbecue-Exclusief organiseert verschillende barbecue workshops op de Big Green Egg, Weber en Napoleon Grills. Mini-workshop whisky stoken, whiskyproeverij BBQ met streekproducten.


De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen! De Heische Hoeve, Natuurlijk Gastvrijer in Brabant! ALV en Brabantse Winter BBQ workshop zondagmiddag februari 20voor tickets naar beneden scrollen Schrijf je nu in voor deelname aan de Brabantse .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts