donderdag 24 maart 2016

Theepot schoonmaken azijn

Het schoonmaken ligt ook aan het type theepot dat je hebt. Knikkers in de theepot doen, dan heb je minder kans op thee-aanslag. Buitenkant schoonmaken met schoonmaakazijn.

Ik doe mijn theepot in de vaatwasser, het is een heel mooie met gouden. Hoe kan ik de binnenzijde van mijn metalen theepot schoonmaken? De deksel van mijn Bredemeijer theepot zit te los of te strak.


Met een mengsel van water met witte natuurazijn lost het vuil in matten en vloerbedekking op.

Aanslag theepot schoonmaken doet u gemakkelijk met azijn. In de supermarkt is een hele gang ingericht met schoonmaakmiddelen. Wil je graag een keer je theepot schoonmaken van binnen? Kokend water in de theepot doen, daar wat soda bij doen, een paar minuten laten weken, water.


Als je een beetje citroensap in je thee in de theepot doet word je thee lekker en je theepot slaat niet meer aan. Met wat water en een scheut schoonmaakazijn. Je waterkoker ontkalken is zo gepiept, of je nu citroensap, azijn of ontkalker gebruikt. Ontdek hoe je in simpele stappen je waterkoker kan . Dit middel heb je vast al in huis, want schoonmaken met azijn is zo .

Nu ik regelmatig in het voorwasvakje wat schoonmaakazijn gooi en. Een verbrande ijzeren plaat kan je schoonmaken met azijn. Elke lens met een drupje azijn schoonmaken. Back to basic met oma's schoonmaakmiddelen: zuiveringszout en azijn. U kunt ze toch schoonmaken en wel op de volgende manier: Doe.


De tuit van een theepot wordt schoon door hem vol te stoppen met . Ook zout met azijn bevochtigd is een probaat middel. Gebruik voor het schoonmaken van koffie- en theepotten vochtig zout. Tip 3: Een nachtje laten weken in schoonmaakazijn doet ook wonderen! Tip 4: De theepot hetzelfde behandelen als je tanden, de tandpasta en . Een scheutje in uw aangeslagen koffie- en theepot, even met een doekje.


U kunt melk- of matglas reinigen met warme azijn en fijn zout. Spring naar Koken in zout en azijn - Het zout en de azijn zorgen voor een chemische reactie. Heeft iemand er ervaring mee, hoe je die moet schoonmaken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts