maandag 30 april 2018

Donkerstraat 12 8640 westvleteren

Address of our abbey and beer store is: Donkerstraat 1 B -86Westvleteren. SINT-SIXTUSABDIJ Donkerstraat 86Westvleteren België . Sint-Sixtusabdij Donkerstraat B - 86Westvleteren.

Westvleteren serveert, gelegen in de schaduw van de St. Er zijn manieren om de echte trappist van Westvleteren te kopen, zie hieronder. Donkerstraat - 86Westvleteren - T +32(0)77 . De abdij en de brouwerij zijn niet toegankelijk voor het publiek.

Van de Pannepot tot een Struise Rosse, van een Westvleteren tot een Antiek bier. De monniken van Westvleteren brouwen sinds 18om in eigen behoeften te voorzien. Abdij Brouwerij Sint Sixtus Westvleteren (Vleteren). Donkerstraat 86Westvleteren (Vleteren). Contacteer Abdij Brouwerij Sint Sixtus in Westvleteren: vind telefoonnummer, emailadres en andere info over.


Donkerstraat 1 86Westvleteren (Vleteren). Openingsuren van Abdij Brouwerij Sint Sixtus in Westvleteren met adres Donkerstraat vind je op deze pagina. Adres: Donkerstraat 1 Westvleteren 864 België. Er is maar één reden om hier naar toe te komen: wat West-Vleteren te pakken te krijgen, die de .

This was done to continue providing beer for their own Westvleteren Westvleteren,. De Trappist Westvleteren is uitsluitend te koop in het verkoopcentrum bij de abdij en dit. Adres biermagazijn en abdij : Donkerstraat 1 86Westvleteren.


Een inkijk in de Sint-Sixtusabdij van Westvleteren. Rochefort and Westvleteren Belgian beers. Donkerstraat 86Westvleteren sintsixtus.


De abdij en brouwerij zijn niet voor het publiek toegankelijk. Het in het ontmoetingscentrum gelegen Claustrum . The appearance of the Saint Sixtus Abbey in Westvleteren (Belgium) is nothing if not . Een bezoek aan de Sint-Sixtusabdij in Westvleteren is voor bierliefhebbers een echte must. Westvleteren koop je door de biertelefoon te bellen: 00– 7145.


Donkerstraat 1 Westvleteren 00– 5077.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts