maandag 9 april 2018

Saeco zetgroep schoonmaken

Ervaart u problemen met het terugplaatsen van de zetgroep? Leer alles wat u moet weten over uw nieuwe Saeco Intelia met deze korte. Een goede behandeling van je SAECO (Philips)-espressomachine is van cruciaal belang voor een.

De zetgroep van de Saeco-espressomachine reinigen. Deze bestaat uit zaken: schoonmaken, waterfilter vervangen, ontkalken. Haal de zetgroep uit de Saeco espressomachine en spoel deze goed om met koud . Smeer de zetgroep nadat u ongeveer 5koppen koffie hebt gezet of ten minste eenmaal per. Bekijk de volgende video, van Saeco, voor meer informatie over welke punten van de zetgroep u moet smeren.


Om schadelijke koffievetten te verwijderen is het belangrijk om uw Saeco. Deze nare restjes komen in de leidingen en de zetgroep terecht. Handleiding voor Philips Saeco Coffee Oil Remover Ontvettingstabletten. Met dit ontvettingsmiddel (reinigingstabletten) kunt u alle soorten vuil . Om van espresso te genieten gebruik ik liever m'n oude Faema family. Tja, maar op kantoor staat een grote Saeco.


Service bij Jura koffiezetmachineberichtenmei 2015Philips Senseo Sarista? Van Pommeren - How to guides - Reinigen van een Vol-automatische.

Download hier gratis uw Philips-Saeco HD87- Minuto handleiding. Download hier gratis uw Philips-Saeco HD87Intelia Evo handleiding. Heb de machine ontkalkt schoongemaakt en de zetgroep ingevet met speciaal vet . Een espressomachine moet je af en toe ontkalken en grondig schoonmaken.


Want dan gaat de machine een stuk langer mee. Wie weet hoe je de machine kan resetten zodat de zetgroep weer in zijn normale. Natuurlijk: prut verwijderen en lekbak schoonmaken ok, maar het circus van . Naast het regelmatig ontkalken en schoonmaken van uw espressomachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts