dinsdag 10 april 2018

Graef waterkoker wit

De juiste prijs voor een Graef WK vind en vergelijk je op KIESKEURIG. Met de Graef WKwaterkoker kun je simpel de temperatuur van het water instellen voor 7 8 of 1graden. Zo heb je altijd de juiste temperatuur voor je .

Zet snel en gemakkelijk warm water op voor je thee met deze Graef WK waterkoker. Deze chique waterkoker van Graef hoef je niet te verbergen: zet hem vol in het zicht! De Graef waterkoker schakelt vanzelf uit wanneer het water kookt, en is voorzien van een droogkook- en oververhittingsbeveiliging.


Waterkokers top 2Deze top 2betekent dat:.

Graef waterkoker WK - l - wit - Gratis thuisbezorgd! Met deze Graef waterkoker WK kun je in één keer 1. Dankzij de automatische uitschakeling en droogkookbeveiliging is . Met deze Graef waterkoker WK kun je in één keer liter water koken! De Graef WK Waterkoker is gemakkelijk in gebruik door zijn eenvoudige bediening.


Met een verborgen roestvrij stalen verwarmings element en een . Dubbelwandige Graef waterkoker met strakke vormgeving met witte coating. De waterkoker van Graef heeft een tijdloos design en is klein en compact. De binnenkant van de waterkoker is van roestvrijstaal en voorzien van een filter.

Shop online voor Graef Waterkoker uit een breed aanbod bekende merken. Waterkoker van het merk Graef, stoere eigentijdse uitstraling, stil. Waterkoker is (indien niet voorradig) op bestelling leverbaar. De Graef waterkoker wit is een zeer gebruiksvriendelijke en veilige waterkoker.


Voorzien van capaciteitsaanduiding aan de . Kook snel en gemakkelijk water met deze stijlvolle waterkoker van Graef! Schakelt automatisch uit als het water kookt of als de waterkoker van het . Online op Myhomeshopping een mooie selectie witte Waterkokers! Graef waterkoker WK - l - wit Graef. L inhoud; 20watt vermogen; temperatuurstanden; Geen literindicator; Dubbelwandige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts