donderdag 19 april 2018

Inventum veenendaal

Inventum is hét merk in Nederland op het gebied van Huishoudelijke Apparaten, witgoed en producten voor Persoonlijke Verzorging. Na het ontvangen van de informatie nemen wij zo spoedig mogelijk contact . Inventum is een snel groeiende onderneming, gespecialiseerd in de verkoop van klein- en groothuishoudelijke apparaten.

Op deze pagina vindt u alles wat u nodig heeft ter ondersteuning van uw Inventum product. Heeft u een vraag of zoekt u een gebruiksaanwijzing? Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Inventum Holland BV in Veenendaal vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. VEENENDAAL - Inventum, producent van klein huishoudelijke apparaten, elektrische dekens en witgoed houdt op en november voor de .

Arnhem, Meander 86 6825MH - Telefoonnummer, informatie en kaart van Inventum Huishoudelijke Apparaten B. Generatorstraat 39LH VEENENDAAL Nederland. De besloten vennootschap Inventum Group B. Generatorstraat te Veenendaal en is actief in de branche Groothandel in elektrische . Inventum produceert en levert een groot assortiment aan elektrische,- en CV-boilers van tot 1liter, keukenboilers, (ventilatie)warmtepompen en kookkranen . Inventum Bv, Houten vacatures in Veenendaal op Indeed. Inventum Holland is producent en groothandel van huishoudelijke elektrische apparaten. Dit heeft Inventum gisteren bekend gemaakt.


Het bedrijf uit Veenendaal moest vorige maand surseance van betaling aanvragen.

Veel informatie over Inventum Holland BV, gevestigd in Veenendaal en geregistreerd bij de KvK onder nummer 30091653. Van Deelen creëerde voor Inventum een koppeling van magazijnen voor extra ruimte, de sloop van het bestaande. De belangrijkste reden om voor een elektrische boiler te kiezen is dat hij overal eenvoudig kan worden geïnstalleerd. De openingstijden van alle vestigingen van Inventum Huishoudelijke Apparaten B. De openingstijden van alle vestigingen van Inventum Group B. Sinds 19is Inventum verhuisd naar Veenendaal en is ze weer een echt familiebedrijf waar, net als in het begin, klein huishoudelijke apparaten en producten . U kunt het beste contact opnemen met Inventum Group BV in Veenendaal. Ontwikkelt sinds 19huishoudelijke apparaten die zich onderscheiden door duurzaamhei design gebruiksgemak.


Inventum”) , gevestigd te (39LH) Veenendaal aan de. Inventum (“deelnemende partner”) voorziet in het prijzenpakket en hebben de . In opdracht van Inventum, fabrikant van huishoudelijke apparatuur, is het bedrijfspand aan de Generatorweg in Veenendaal . Freek Meijer als zestienjarige bij Inventum in dienst trad. Nog maar net in dienst bij Inventum viel hij met z'n . Gevestigd op het adres Generatorstraat met postcode 3903LH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts