maandag 16 april 2018

Phlebodium blue star giftig

De Blue star groeit in het wild in de boomtoppen van diverse oerwouden als epifyt. Verkleurende bladeren; Snoeien; Vermeerderen; Bloemen; Giftig? Een decoratieve en opvallende varen met een typisch 'niet varenachtig' uiterlijk.

Blue star is ook geschikt voor gebruik als snijgroen. Groene kamerplanten en bloempotten koop je bij Home meets nature. Groene Kamerplant – Luchtzuiverende plant - Phlebodium aur.


Blue Star - vers van de kweker - geen bezorgkosten - 1 tevredenheidsgarantie!

Deze prachtige grijsblauwe kleurende varen is een echte sfeermaker in huis. De Latijnse naam is Phlebodium, en wordt ook wel blauwvaren of zinkvaren . Van het varengeslacht Phlebodium bestaan zeker tien soorten, waarvan Phlebodium aureum de bekendste is. Planten komen bijna in elk vertrek van het huis voor.


Maar als je een kat hebt dan kan een mooie plant een dodelijke vijand worden. Een plant haalt op de werkvloer giftige stofjes uit de lucht en vermindert stress. De decoratieve zinkvaren 'Blue Star' (Phlebodium aureum) heeft schitteren . NaaPhlebodium 'Blue Star' Familie: PolypodiaceaeStandplaats: Het best is een plaatsje in halfschaduw.


Veel katteneigenaren hebben er in de afgelopen paar jaar voor gekozen om hun kat binnenshuis te houden.

De naam 'schaduw' is afgeleid van de schaduwzijde van de plant: de giftige eigenschappen van de. Varens, blauwvarens, Phlebodium Blue Star. Ein Phlebodium ist giftig, da bei Beschädigung des Pflanzenmaterials aus diesem . Pas op bij huisdieren of kleine kinderen met planten die giftig zijn.


Kamerplant - stuks - Phlebodium Blue Star - ↑ 40-cm. Die richtige Pflege für Phlebodium, auf deutschTüpfelfarn gelingt sehr einfach. Er gehört zu den besonders pflegeleichten Zimmerpflanzen für halbschattige . De Blue Star zie je ook hierboven op de foto.


Ik vond altijd de kleur al mooi, dus ik had ze al maar wist niet eens dat ze ook in dit rijtje thuis . Eine Liste von Pflanzen, die nicht giftig sind wäre (vielleicht komme ich noch mal dazu, Bilder einzufügen):.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts