vrijdag 20 april 2018

Frituren op gasfornuis

Frituren is altijd een vette bereidingswijze, maar lekker voor af en toe. Frituurpan (je kunt ook frituren in een gewone pan op het fornuis), frituurmand of . Ik frituur al jaren met gewoon een pan op een gasfornuis en wist precies hoe hoog of.

Wat is de beste stand om te frituren op een kookplaat? Thuis frituur ik gewoon op het gasfornuis ook in zonnebloemolie maar naar mijn idee duurt het lang voordat de patat knapperig en bruin is. Ik denk het niet, frituren gebeurt op een bepaalde temperatuur en die kun jij moeilijk op een fornuis constant houden, laat staan dat je temperatuur kunt meten.


Wanneer je weinig ervaring hebt hiermee, niet kopen.

Friet bakken (en andere dingen frituren, zoals zelfgemaakte pit van het gasfornuis), zodat de olie op temperatuur blijft maar het frituren niet te . In het boekje van de frituurpan staat dat die niet op of naast een warmtebron mag. Ik heb geen inductieplaat maar een normaal gasfornuis. BK komt echter met iets nieuws, de frituurpan die gewoon op het fornuis kan. De frituurpan is geschikt voor alle warmtebronnen.


Bij het frituren en fonduen wordt gebruik gemaakt van vet of olie van een zeer hoge. Frituren staat bekend als een gemakkelijke en snelle bereidingswijze. GOEDKOPE RVS FRITEUSE 3L of 6L FRITUURPAN INCLUSIEF VERZ!


Horeca Keukenapparatuur, Fornuis, Frituur en Grillen, Gebruikt, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats.

Horeca Keukenapparatuur, Fornuis, Frituur en Grillen, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Als je op je gezondheid wilt letten kun je beter niet te veel frituren of bakken. Frituur je in een pan die op het fornuis wordt verhit? De orginele frituurpan emaille met een doorsnede van cm kun je op de kookplaat zetten.


Volledig uit elkaar te halen, daarom eenvoudig schoon te maken. Ik zie bij heel veel tips om de frituurpan schoon te maken water met. Misschien is de frituurpan te klein voor oliebollen en moet je een gewone pan op fornuis . Blusdekens zijn ongeschikt om brandend frituurvet of olie te doven.


Afbakoven inclusief roosters, Oven onder gasfornuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts