woensdag 18 april 2018

Whirlpool condensdroger awb 721

De machine is makkelijk in gebruik, en heeft startuitstel. De Whirlpool Wasdroger AWB 7is een condensdroger die in de energieklasse B valt. Met een vulgewicht van kg is deze groot genoeg voor je dagelijkse .

Deze condensdroger heeft een trommelinhoud van 7kg en is voorzien van energieklasse B. Deze droger heeft een omkeerbare trommelrichting. De Whirlpool AWB 7is een condensdroger die per keer kg wasgoed droogt met behulp van van de beschikbare droogprogramma's. Aanbiedingen, reviews prijsvergelijking voor wasdroger Whirlpool AWB 721.

De AWB 7is een condensdroger met 6th Sense technologie, 7kg vulgewicht en een RVS trommel. De Whirlpool AWB 7Wasdroger is beperkt of niet meer verkrijgbaar. Tip: bekijk onze top beste Wasdrogers 2016.


Download hier gratis uw Whirlpool Wasdroger handleiding. Download hier gratis uw Whirlpool AWB 7handleiding. Wat is het verschil tussen de Whirlpool condensdroger AWB7en AWB7Gesteld op . De Whirlpool AWB 7droogt het wasgoed met een zesde zintuig.


Door het wasgoed met de grootste zorg te drogen blijft het langer als nieuw. Vergelijk Whirlpool wasdrogers eenvoudig en online op Vergelijk.

Whirlpool AWB 7condensdroger met energieklasse B, elektronische besturing en een maximale belading van kg. Bekijk en vergelijk eenvoudig het aanbod op Waasen. Energieklasse B; kg vulgewicht; InfiniteCare trommel; dB geluidsproductie; Condensdroger. De Whirlpool Wasdroger AWB 7is een condensdroger die in de energieklasse B valt.


De Whirlpool AWB 7is een condensdroger uitgevoerd met een trommelinhoud van kg en een energieklasse B label. Bestel uw Whirlpool AWB 7Condensdroger vandaag nog bij Scheer Foppen Online of in één van onze winkels Bekijk hier. Kies uit verschillende Whirlpool Wasdrogers op KIESKEURIG.


Uitvoering: condensdroger; Geluidsniveau: dB; Energiekosten per jaar: 6euro. Whirlpool condensdroger AWB77kg B-klasse RVS trommel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts