donderdag 10 december 2015

Camping delftse hout zoover

Een vakantie in Delft, daarvoor moet u bij Delftse Hout zijn. Prachtig kamperen aan de rand van Delft met allerlei luxe voorzieningen. Is voor de 4e keer dat wij deze camping aan doen.

De camping heeft plaatsen met afbakening, zonder . Deze stadscamping ligt mooi bij recreatieplas De Delftse Hout. In een kwartier loop je naar het centrum van Delft. Vakantiepark Delftse Hout in Delft - Boek nu via Bungalow Specials en profiteer van onze lage prijzen!

Geniet van een heerlijke vakantie met Juliette Tentvakanties op camping Delftse Hout in Delft. Vakantiepark Delftse Hout in Delft (Zuid-Holland) met personen incl. Delftsehout kun je op de fiets goed Delft,Den Haag, . Camping Delft, groen kamperen, rustig kamperen, natuurkampeerterrein, boerderijcamping, midden-delfland . Vakantiepark Delftse Hout ligt op korte afstand van zowel het Groene Hart, als de gezellige. De camping telt 1toeristische plaatsen voor tenten en caravans.


Contactgegevens en details van Trekkershut Vakantiepark Delftse Hout in. Heeft u geen kampeerbloe maar houdt u wel van de gezelligheid van de camping . De camping van Vakantiepark Delftse Hout ligt in het unieke gebied met dezelfde naam ten noord-oosten van Delft.

Dat gebied is maar liefst 4hectare groot. De unieke combinatie van de rust van natuur en gezelligheid van de stad op loopafstan maakt onze camping ideaal voor een . Bungalow Types Vakantiepark Delftse Hout. De ligging van camping en Vakantiepark Delftse Hout is uniek.


In een oase van groen, aan de rand van een natuurgebied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts