vrijdag 18 december 2015

Schoolbeker die niet lekt

Ik heb de gewone schroefbekers, die lekken. Gezocht niet-lekkende tuitbekerjuni 2013beker of pakjes mee naar school? Je wilt dat je kind zoveel mogelijk drinkt op school, dat je niet dagelijks een natte tas terugkrijgt, dat de .

Overigens: een mepalbeker met draaideksel lekt niet mits je je. Drinkbeker en schoolbeker, gegarandeerd 1 lekvrij. Door speciaal autoseal-systeem lekt deze drinkbeker niet.


Na mepal bekers te hebben versleten hier voor onze dochter ben ik nu op zoek naar een schoolbeker die niet lekt.

Heb nu de mepal met zo'n uitklikbaar tuitje, maar ook die lekt na een paar weken helaas al. Maar vind het zo'n geklier om elke dag de deksel uit elkaar te schroeven. Ik ben een beetje aan het rondkijken voor een schoolbeker maar zie door de bomen het bos niet meer. Verder gegoogled en schoolbekers van het merk SIGG gevonden;. Ik zoek al tijden naar een niet lekkende beker, omdat zoonlief sinds dit . Als uw schoolbeker lekt, zit in veel gevallen de veiligheidsstop in de deksel niet meer.


De beker is weer klaar voor gebruik en zou niet meer mogen lekken. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie? Wat moet ik doen als de schoolbeker lekt?

Ik zoek een trommel waar alles goed in vers blijft, makkelijk open en dicht te maken in en een beker die niet lekt en ook makkelijk open en dicht . Wie heeft de tip voor de beste schoolbeker ever? Bidon dop lekt wel als de beker niet recht staat maar daarom zit er ook een gewone dop . Wanneer de Rosti Mepal schoolbeker lekt kunt u dit in de meeste. Van een antilekbeker verwacht je dat deze niet lekt.


Maar na een paar keer gebruiken bleek de beker niet meer bestand te zijn tegen een . Niets is vervelender dan wanneer je kind een natte tas krijgt door een lekkende drinkbeker. Met schoolbekers van Mepal is dat gelukkig niet . In de tuit zit een anti-lek mechanisme waardoor de vloeistof, ook als de beker ondersteboven gehouden wordt, niet lekt. Of je nu gaat voor een lekkere smoothie, shake, ice tea of een sportdrank: deze handige drinkbeker zal nimmer lekken in je tas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts