donderdag 17 december 2015

Kruidenpotjes dille en kamille

Glazen kruidenpotje met metalen schroefdop, past in het rubberhouten kruidenrekje. Glazen kruidenpotje met verstelbare metalen strooidop, past in het kruidenrekje voor ca. Kruidenpotje van roestvrij staal met verstelbare metalen strooidop en glazen venster.

Glazen kruidenpotje met drie gaatjes in de roestvrij stalen schroefdop. Past zowel in het bamboe kruidenrekje als in het . Glazen kruidenpotje met verstelbare roestvrij stalen strooidop met drie verschillende maten gaatjes. Het glazen potje is geschikt voor de afwasmachine, het is .

Rekje voor twee maal vier kruidenpotjes van maximaal Ø cm. Kruidenrekje voor twee rijtjes van drie kruidenpotjes van maximaal Ø cm. Te combineren met 'Kruidenpotje met schroefdop, Ø cm'.


Glazen kruidenpotje met roestvrij stalen omhulsel en schroefdop. Dankzij een 'kijkraampje' is te zien hoeveel kruiden er in zitten. Afbeelding van Kruidenpotje met glazen deksel, taps, 1ml. Afbeelding van Kruidenrekje, draaibaar, voor kruidenpotjes, rubberhout. Wij hebben bij Dille en Kamille 1van deze potjes gekocht:.


Totaal dus net geen 3euro voor 1kruidenpotjes + plank.

Totdat ik opeens bedacht dat ik vergeten was om langs de Dille Kamille te gaan. Wij zijn vaste klant bij Dille en Kamille, hier kan je allerhande kruiden en de potjes ervoor kopen. Enige nadeel, je moet ze dan zelf vullen, extra voordeel is dat . Je kunt bij Dille Kamille en Ikea mooie kruidenpotjes vinden, maar als je er nodig hebt, dan is - per potje een hoop geld.


Overige Keukengerei Servies) - Te koop in Haarlem. Herkenbaar, allemaal verschillende soorten en maten kruidenpotjes in je keukenkastje? Ik heb daar een eind aan gemaakt met de potjes van Dille Kamille. Kruidenrekje, draaibaar, voor kruidenpotjes, rubberhout dille en kamille 15€ - Meer over Potten.


Dat was het kruidenrekje zo ondertussen geworden. Met zelfgemaakte washitape en een heleboel potjes van Dille en Kamille ziet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts