donderdag 31 december 2015

Thermobox horeca

Houdt uw maaltijden tijdens de bezorging perfect om temperatuur met een thermobox van Horeca world. Gratis verzending en levering binnen - uur. Horeca Thermobox kopen bij de specialist in de shops van 24Horeca.

Thermobox in diverse merken en kwaliteiten, snelle levering uit voorraad bij . Thermoboxen voor horeca, visserij, catering, levensmiddelenhandel en bezorgdiensten van het merk Kangabox. Ruimte tussen de wanden is gevuld met speciaal isolatiemateriaal dat voedsel tot circa 6-uur . Bestel thermoboxen van gerenommeerde merken.

Op deze pagina vindt u thermoboxen voor de horeca met prijzen en afbeeldingen. Thermoboxen koop je voordelig online op Horecaextra. Wij zijn de Horeca keuken webshop online voor professional en consument!


Online horeca apparatuur, koelingen, meubilair en rvs!

Bestel de Hendi -20°C tot +110°C thermobox 7079online. Horeca apparatuur koopt u online bij de groothandel XXLhoreca. Stevige maar lichtgewicht oplossing voor het isoleren en vervoeren van voedsel. De boxen kunnen gebruikt worden voor warm, koud en vers voedsel. Een thermobox en een afruimwagen zijn onmisbaar in de horeca.


Daarom is het verstandig om deze producten aan te schaffen bij een . Op Speurders vind je Thermobox GN Model Basic, H 28cm. Aangeboden jaar, maanden geleden door Van Hattem Horeca BV (1x bekeken). Het is een multifunctionele afruimwagen voor in de horeca. De zorg, horeca en industrie kunnen niet zonder: . U koopt deze al vanaf € 14bij Horeca.


Breukersverhuur: horeca en evenementenverhuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts