vrijdag 11 december 2015

Duurste koffiezetapparaat ter wereld

Hier is een overzicht van de duurste koffiesoorten ter wereld. Op zoek naar een geschikt koffieapparaat? Kopi Luwak is de meest luxueuze en duurste koffie ter wereld.


Kopi' betekent koffie in het Indonesisch en 'Luwak' is een Indonesische diersoort die rauwe rode . De grootste vestiging van Europa, een hippe conceptstore en het duurste koffiezetapparaat van de wereld? De duurste koffiemachines van de wereld Koffie is een product waar de mensheid al eeuwen van geniet. De dure koffie Kopi Loewak wordt gemaakt van bonen die zijn gevonden in de ontlasting van civetkatten.

Geloof het of niet, maar gasten van het luxe Anantara resort in Thailand kunnen dagelijks 's werelds duurste koffie drinken. Koffie is een van de populairste dranken over de gehele wereld. De beroemde Kopi Luwak uit Indonesië is de duurste koffie in de wereld. Groot-Brittannië de duurste keuken ter wereld onthuld.


De koelkast kost bijvoorbeeld 62euro en het koffiezetapparaat is ruim . De duurste wansmakelijke gerechten ter wereld. Casu Marzu Rauwe haring vinden ze in het buitenland maar raar en vies . Toch is dat wat je moet neertikken voor de beste gear en de beste koffie ter wereld. De duurste koffie is natuurlijk de Kopi Loewak koffie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts