vrijdag 25 december 2015

Marmeren tegel

Marmer is een mooie natuursteen soort waarbij elke tegel zijn specifieke ondergrond kleur-scharkering heeft en zijn eigen unieke adering. Alle soorten en formaten marmer vloertegels, wandtegels en mozaiektegels. Europa en verkoopt deze rechtstreeks zonder tussenkomst van een winkelier.

Altijd scherpe prijzen bij Natuursteenmeterik. Bezoek onze showroom voor een vrijblijvend advies. Marmer is de ideale keuze voor een authentieke of moderne woning. Ideaal als badkamertegel, maar ook in de keuken.


Vloertegel Marmer Carrara gepolijst 60xcm nu bij HORNBACH online kopen! Kies voor de luxe uitstraling van een marmeren vloer. Oneindig veel natuurlijk gevormde structuren en kleuren. Marmeren vloertegels zijn populairder dan ooit. De afgelopen jaar is de verkoop van marmer met maar liefst 4procent gestegen.


Droomt u ook van prachtige marmer tegels in huis? Naast een uniek gezicht geeft marmer ook een wonderlijke, bijna transparante lichtinval. Verzamel ideeën over Marmeren Tegels op Pinterest, 's werelds grootste verzameling ideeën. Meer over Mozaïektegels, Porseleinen Tegels en Leisteen .

Marmerlook tegels geven een klassieke draai aan uw interieur. De tegels lijken net van echt marmer, ze zijn echter gemaakt van keramiek. Marmeren platen uitzoeken en bestellen doe je bij Tegel en natuursteen Brabant. Kijk op deze website voor allerhande mogelijkheden met marmer. Marmer natuursteen wordt vaak gezoet of gepolijst en krijgt daardoor een luxe uitstraling.


Marmer tegels zijn uitermate geschikt voor binnenruimten. De wit marmeren tegels in het assortiment van het Marmerhuis is in de markt bekend onder de naam Bianco Carrara. Een marmer vloer heeft een luxe uitstraling, met name bij gepolijste, glanzende marmer tegels is dat het geval. Een marmeren vloer staat vooral bekend om de . Verschillende marmer vloertegels die wij bieden.


Land van herkomst: Italie Kleur: grijs wit. Kenmerken van marmer zijn de ader- en kristalstructuur. De hardheid van het materiaal kan variëren. Het marmer kan toegepast worden als vloertegel, maar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts