donderdag 24 december 2015

Chocoladefontein huren prijzen

Bedrijven en particulieren kunnen bij ons de chocoladefonteinen huren. Deze chocoladefontein kan bezorgd of afgehaald worden. Vertel ons uw wensen en informeer geheel vrijblijvend naar alle mogelijkheden en onze prijzen.

Wij verzorgen chocoladebuffeten voor zowel kleine als zeer . Draaizekere en professionele chocoladefonteinen huren. Bij Chocolaterie Nicole kunt u de mooiste chocoladefontein huren in. Alle prijzen zijn exclusief btw en voor de regio Eindhoven en in een straal van km.

Met deze reuze chocoladefontein wordt dat gegarandeerd een succes. Chocoladefontein te huur regio Eindhoven. Verhuur en verkoop van professionele chocoladefonteinen voor trouwfeesten,. Chocoladefontein huren - info en prijzen . De chocolade fontein blijft een populair dessert item. Op tafel bij een warm of koudbuffet of bij een mooi taartjesbuffet.


Chocoladefontein, Maak van elk feestje een speciale party door deze chocoladefontein. Dubbele chocolade fontein voor soorten chocolade!

Deze worden dus door Jan van Pere gereinig maar deze prijzen gelden. Ga niet lenen bij de buren, maar bij Jan van Pere huren! Wij gebruiken uitsluitend topkwaliteit Belgische chocolade van Callebaut.


Op zoek naar een chocoladefontein te huur? Verschillende chocoladefonteinen voor thuis en in de horeca goedkoop huren bij Restorent! Huur nu deze kleine chocolade fontein bij Happy Rent.


Met deze kleine chocolade fontein vooral geschikt voor thuisgebruik kunt u . Ook omdat ik de chocoladefontein maar een uurtje laat draaien. Chocoladefontein cm hoog ( excl. chocolade) minimaal kg chcolade nodig in het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts