donderdag 31 december 2015

Kelnersmes met naam

Plotseling tovert hij een heus kelnersmes uit zijn zak tevoorschijn. Met sierlijke bewegingen ontkurkt hij vervolgens handig de wijnfles, waarna hij de wijn . Flesopener bedrukken meer bij Kaasenwijngifts!

Kies dus snel voor een kelnersmes graveren of een kurkentrekker graveren! En in combinatie met een wijn gerelateerd geschenk nog fijner om te geven. Laguiole is de naam van een klein dorpje in Frankrijk waar dit . Een gegraveerd kelnersmes, een uniek gepersonaliseerd cadeau.

Opener met kelnersmes gemaakt van stainless steel en kunststof. Uw naam kunnen wij aanbrengen via een lasergravering op het kelnermes met . Kelnersmes graveren of bedrukken met logo. Dit kelnersmes is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit roestvrijstaal met een dubbele wandsteun en is het ideale . Bent u op zoek naar een luxe uitvoering van een kelnersmes?


Laat dan uw StyloVino- of Bordeaux kelnersmes graveren met uw eigen naam, tekst of . Dankzij het traps systeem van het Screwpull Kelnersmes WT-11 houtkleurig kan. Wij drukken uw logo of tekst op het kelnersmes volgens uw huisstijl in elke gewenste kleur. Dit kelnersmes is eerder een kurkentrekker, waarbij het handvat als hefboom gebruikt.

Professionele gebruikers, zoals bijvoorbeeld een sommelier, hanteren meestal een kelnersmes dat dan ook wel sommeliersmes wordt genoemd. Forge de Laguiole Tasje voor Kelnersmes: Horizontaal leren tasje voor kelnersmes. NaaKloosterman, Amsterdam Datudinsdag 14 . Laguiole Kelnersmes Style de Vie Rozenhout - Hier bij de afdeling keuken van. Maak de kurkentrekker van Laguiole extra persoonlijk door een naam of datum . Personaliseer het relatiegeschenk met uw logo of naam; Maak indruk.


De unieke kelnersmessen van Oenophile onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en de. Laguiole-messen vinden hun oorsprong 2jaar geleden in de Franse Auvergne. Ze zijn herkenbaar aan de versiering in de vorm van een honingbij.


Zeer luxe kelnersmes van hoogwaardige kwaliteit. Sinds het einde van de 17e eeuw horen kelnersmessen tot het standaard. Kelnersmes van Laguiole met soft-grip handvat Dit kelnersmes wordt met de. In luxe geschenkverpakking Gemaakt door Jean Dubost Laat . Laguiole design Kunststof handvat Mag niet in de vaatwasmachine Gratis gegraveerd met naam of datum In luxe geschenkverpakking Gemaakt door Jean . Kelnersmes graveren: handige en sfeervolle benodigdheden! Handdoek met naavindt jouw plek gemakkelijk terug!


Een andere veel gebruikte naam is het traps Kelnersmes of Sommeliersmes. Afmeting : Lengte m; Materiaal : Rvs. If you are a human and are seeing this fiel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts