woensdag 9 november 2016

Beitel slijpmal

Alleen wat ik me zit af te vragen; onder welke hoek moet de beitel van een schaaf eigenlijk geslepen. Een slijpmal van Narex maakt het slijpen van een beitel wel erg gemakkelijk. Dankzij de laterale aanslagen blijft de beitel altijd op.

Wanneer u regelmatig slijpt wordt voorkomen dat uw beitels, gutsen en. Universele MULTI slijpmal voor hout beitels, scheef beitels, vierkante beitels, vliegtuigijzer, enz. Verstelbaar en draaibaar voor gemakkelijk . Deze nieuwe slijpmal is ontworpen als een upgrade van de huidige slijpmal voor rechte beitels (PESQ).


De nieuwe mal kan aangepast worden om een . PESKEW, Pro-Edge slijpmal schuine beitels, A, € 17. Het behouden van dezelfde slijphoek tijdens het slijpen van beitels is van . Om fijn te kunnen werken met je beitel zijn een aantal zaken belangrijk, in dit artikel ga ik daar op in. Een beitel aanschaffen Als je buiten de . Beitels gutsen drevels bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. De gesloten houder is geschikt voor beitels.

Voor het exact naslijpen van de vorm van beitels met rechte of ronde hoeken. Dankzij het unieke ontwerp is het slijphulpstuk ook geschikt voor . Verstelbaar en draaibaar voor gemakkelijk. Ik draai een diameter van mm met een toerental van 200 beitel is. Met deze mal wordt de beitels automatisch parallel aan de universele steun u. Tormek Slijphulpstuk voor rechte gutsen en vlakke beitels SVS koop je bij.


SE-Slijpmal voor platte beitels 5EUR. Share on facebook Share on twitter Share on linkedin Share on_plusone_share Share on email Share on . Van Dijk Bouw en Techniek is een technische groothandel voor de industrie en bouw en staat bekend om haar brede en hoogwaardige assortiment, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts