vrijdag 11 november 2016

Serveerschaal op voet

Klassiek rond taartplateau op voet, prachtig om een taart op te serveren maar ook erg mooi voor cupcakes, petits fours, kleine hartige hapjes etc. IKEA - ARV BRÖLLOP, Serveerschaal op voet, met deksel, Voor het feestelijk serveren van bv.

Maak een keuze uit ons ruime assortiment serveerschalen, platte schalen en. ARV BRÖLLOP serveerschaal op voet, met deksel, helder glas Diameter: cm . Vind glazen schaal op voet op Marktplaats. Met deze multifunctionele deli deco schaal, op voet van royal leerdam kun je .

Vind glazen schaal met voet op Marktplaats. Met deze multifunctionele Deli Deco schaal, op voet van Royal Leerdam kun je alle kanten op. Deze schaal heeft een diameter van cm. Mia Serveren Recycled Serveerschaal met Houten Voet 16. Deze snoepjesschaal van Leonardo Dolces volledig gemaakt van glas en heeft een chique elegante uitstraling.


Prachtige Serveerschaal op Voet met een klassieke uitstraling. Serveerschaal op voet klein in Dusty Blue.

Een kleine serveerschaal op voet in dusty blue, Ø 25cm. Prachtige hoge presenteerschaal op voet van Villeroy Boch Mignon. Anchor Hocking glazen serveerschaal op voet – Ø25cm. Retro Accessories Schaal op voet 310x148mm - 11721918- van Villeroy Boch - Artikelnr. Zorg instructies dishwasher safe - Dimensions . Deze Boerenbont schaal op voet is aan de buitenkant gedecoreerd met de bekende Boerenbont versiering en is 2cm in doorsnede en cm hoog.


Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak accessoires. Aantal: - of toevoegen aan - Verlanglijst Product vergelijk.


Als fruitschaal in de keuken, als serveerschaal op de eettafel of als. Deze ovaalvormig houten plateau op (mat)zilverkleurige metalen voet is overal inzetbaar! Roestvrijstaal x 1x cm, € 1300.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts