woensdag 16 november 2016

Crispplaat magnetron

Om bv een portie patat krokant te bakken in een magnetron. Dus een magere snelle hartige snack voor persoon. Zonder de frituurpan te hoeven gebruiken.

Wij hebben al lang een whirlpool combimagnetron inclusief een crisp funktie. We gebruiken de crisp funktie echter nooit omdat we niet weten . Laat een kip van kg in minuten gaar braden en zwicht voor het . U zult versteld staan van de krokante en malse kookresultaten.

Wilt u een combimagnetron met Crisp-pizzafunctie aanschaffen? Op deze pagina staat het gehele assortiment van Crisp-pizza functie MagnetronOven. Deze Whirlpool AVM2plaat met unieke en gepatenteerde CRISP functie, maakt.


De exclusieve Crisp-functie van Whirlpool garandeert u resultaten die u niet verwacht van een. De LAAGSTE PRIJS voor een crispplaat magnetron betaalt u bij Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. OPMERKING: AFHANKELIJK VAN HET MODEL VAN UW MAGNETRON TREFT U EEN CRISPPLAAT MET EEN SPECIFIEKE MAAT AAN, DIE SPECIAAL.


Ik heb sinds gisteren een combi-magnetron met crispfunctie. Je hebt zeker een Philips Whirlpool, daar zit zover ik weet doe crisp knop op.

De LAAGSTE PRIJS voor een inbouw combimagnetron met crisp betaalt u bij Keukenloods. De LAAGSTE PRIJS voor een combi magnetron met crisp functie betaalt u bij Keukenloods. De LAAGSTE PRIJS voor een bauknecht combi magnetron met crisp functie betaalt u bij Keukenloods.


Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en . Klassieke crispplaat met een doorsnede van 3cm. Crispfunctie met als eindresultaat een goudbruin . Gebruik je de crisp functionaliteit - dat is magnetron, grill en oven (oventemperatuur op 2graden) dan hoef je niet voor te verwarmen, het . Magnetrons, Crisp, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Deze Whirlpool crisp-plaat voor de magnetron geeft je gerechten, zoals pizza's, een krokant bruin korstje.


De crisp plaat heeft een diameter van 3en een . Gemaakt van ferriet, verhit in nauwelijks minuten tot 210°C.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts