woensdag 9 november 2016

Easyjack installatie

Handleiding voor de installatie van de vleugelhekopener, type 400. Lees altijd de handleiding voor installatie. Handleiding voor de installatie van de vleugelhekopener, type 4II.

Daltonstraat 4a 74AC Rijssen Tel 06-15170555. Vind hier uw handleiding poortautomatisering van de SuperJack en EasyJack openers alsmede van de Chamberlain garagedeuropeners. Lees voor de installatie de handleiding door en controleer alle onderdelen. Teneinde de poort manueel te kunnen manoeuvreren tijdens de installatie van de rail is het aan te raden de motor als volgt los te koppelen: - Plaats de speciale .

Inhoud van het pakket: Situatieschets: Installatie instructie: ngskast. In de bijgevoegde Nederlandse handleiding wordt je alles duidelijk gemaakt over de hekopener en de installatie ervan. Easy Jack installeren aan een laag ijzeren hek (dmv lassen of schroeven), afstellen, aansluiten en testen. Laat de “CLEAR”knop los en de installatie code is teruggezet naar 999999.


Automatiseer uw vleugelhek met een EasyJack hekopener. Handleiding voor de installatie van de elektrische automatische deurdranger. Bevestigingsmiddelen: Bij dit type deurdranger worden de bevestigingsmiddelen . Automatische hekopeners en poortopeners Easyjack krijgt. Gates Ibiza eerst op locatie langs om offerte te doen voor een installatie.


Superjack Easy Jack automatische vleugelhekopener. Deze automatische bovengrondse vleugelhekopener is tevens geschikt om garage . Het is ook mogelijk de installatie uit te laten voeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts